GamezBD geçmeli miyim? avantajları neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Şuan menada oynamaktayım ama gerçekten ilerlemenin çok zor olması beni kanser ediyor. GamezBD geçmeliyim gibi geliyor ama ne avantajları var tam olarak bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
göz atabilir misin olmadı kafana göre oyna çık fazla takma dost

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Her yönden daha iyi tek kötü yanı kanser türk oyuncu kitlesi gamezde de var . inci sınırsız yarım saatte 80 inci premium alırsan 100 inci geliyor p2w değil menadansa daha kaliteli başlayabilirsin

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bu tarz oyunlar artık belırlı bı kıtleye ulastı . cok eskı oyuncuları oldugu ıcın sahsen ben yenı basladıgımda pek zewk alamıyorum . bu tarz yenı cıkmıs varmı kı boyle takılabılecegımız oyun ?

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yani 2 ayını ayırıp eğlenerek oynayabilirsin o kadar tryhard yapmana gerek yok burada 2 3 ayda fullene bilirsin item olarak sonra işte caphras filan kovalarsın ben bulamadım böyle uzun soluklu mmorpg wow hariç

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Aktif olarak şu an gamez oynayan varmı ? oyuncu sayısı vs nasıl merak ediyorum başlamak istiyorumda

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
bende gamez geçicem dostum mena oynanılacak gibi değil

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşın attığı video başarılı takip edebilirsin o adamı bak

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aktif olarak şu an gamez oynayan varmı ? oyuncu sayısı vs nasıl merak ediyorum başlamak istiyorumda
Şuan 2400'e kadar çıkıyor anlık player sayısı. Sezon sunucusu çok kalabalık baya bir oyuncu kitlesi var her milletten. Sadece Türkler oynamıyor yani .

Diğer yönden avantajları, 1 sezon geriden menayı takip ediyor. Yeni karakter geldiğinde mesela bir ton sorunla geliyor çok güçlü oluyor ya hani, GamezBD geldiğinde tüm sorunlar fixlenmiş en kaymak haliyle geliyor. Bu tüm patchler için geçerli neredeyse. Oyun aynı oyun, hatta Gamez şirketinin SA serveri menadan daha eski bir serverdir. Kapanmıyor çok uzun yıllardır yapımcısı '' bu sunucunun kapanması için benim ölmem gerek'' gibi paylaşımlarda bulunuyor. Telegramdan ne sorunun varsa yazdığınız da direk cevap veriyorlar 15 dakika içinde ve bu otomatik mesaj olmuyor, karşılıklı konuşabiliyorsun yöneticilerle. Daha ne olsun ki ? İnci ücretsiz. Pvp server olmasına ramen P2W konusunda aşırı aşırı hassaslar kesinlikle P2W öğelerini oyun içerisine yaşımıyorlar resmen orjinal sürümlerden daha dengeleyiciler, titizler. Say say bitmez. 1 sene mena oynayıp char dizmek için kendimi yırtacağıma burda 4 ay oynarım, aynı oyun, aynı grafik, daha kalabalık oyuncu ve kapanma derdi yok, bir sorunum olunca oyun yöneticilerine derdimi anlatabiliyorum. Daha ne isteyeyim ki bir player olarak. Ömründen vereceğine, oyun senin ömrüne ömür katıyor

Üye
6 HİZMET YILI
good stable game gamez with friendly gamemaster and not p2w

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Mena oynamak tamamen işsizlik. gamezbdye geçmelisin kesinlikle şuan 10 15 kişi bizde oynuyoruz menadan geldik menaya göre daha rahat bir oyun, oyunda kaldığın sürece inci felan geliyor. Menaya göre %20 felan daha kolay öyle diyebilirim.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Menaya para dayanmaz geç direk

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Mena dediğimiz server arapların parayla hüküm sürdüğü bir server. Tr vatandaşlarının da maddi durumu çok iyi olanların yüksek rakamlar basarak hesap alarak oynadığı bir oyun. Gamezbd yi çok uzun yıllardır oynuyorum neredeyse çıktığından beri. Tavsiye ederim.

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Şuan yeni açılan private serverlerin bir çoğu buglarla dolu, evolution ve melissia adlı serverlar neredeyse 1 yıldır açık ve orada da herkes end game şuan en kolay gelişim sağlayan server GamezBD. Hem oyuncu bakımından yüksek hemde end game olmuş bir oyuncuya çok kolay ulaşabileceğin bir server.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kalabalık server hergeçen günde online sayısı artıyor

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
p2w değil bence geç en iyi yanı o

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
gamezbd nin şöyle bir avantajı var evet yarım saatte 80 inci veriyor ve pen basma işi çok kolay lakin inciş kasmak için pc yi açık bırakman lazım bununda sebebi sana inci veriyor evet ama senin bilgisayarının üzerininden minnig yapıyor ve bilgisayarını çok yoruyor. onun onun dışında herşey çok zor kolay değil zamanlada orjinale çeviriceklermiş sunucuyu daha da zorlaşıcak yani + premium alman şart bence çünkü + basman dahada kolaylaşıyor istediğin yere 15 dakika da teleport atabiliyorsun drop filtre var bunlara sahip olursan daha çabuk gelişirsin özellikle drop filtre çok işe yarıyor sen slotta beklerken petlerinin toplamasını millet drop filtrenden silveri yada istemediği itemleri kapatarak daha seri slot dönüyo vs ama evolution diye bi server var orayadıa araştır derim oranında birtek pen basması zor diğer herşeyi çok kolay mesela 2 saatte 5k inci ve 2 k vefa veriyor haftasonları boss eventi oluyor drop oranları yüksek çöpler filan ağırlık yapmıyor drop filtresini ücretsiz veriyor 2 sini araştır dostum bilgiğim kadarıyla yazdım sana iyi forumlar

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
bu oyunu öneriyor musunuz bende oynamak istiyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben öneriyorum kanka kendini aşırı yıpratmadan zevk alarak oynayabileceğin bi server

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...