emin ol menada şuan daha çok user var dostum steamde beleşe getirdiklerinden beri dolu bayaOnline sayisi olarak suan menadan kalabilik diye biluyorum
Nasıl yok yav orda da var ama gerek yok tabiKesinlikle geçmelisin en azından p2w olayı yok
gerek yoksa p2w olmamış oluyor işte kanka bizde bundan bahsediyoruzNasıl yok yav orda da var ama gerek yok tabi![]()
Doğru söylüyorsun da mesela pre alırsan 80 inci yerine 100 inci veriyor rüya ati basma oranı daha yüksek vs ve ya siteden direkt pot parçasi rüya ati karak vs satışı falan var yani bunları alırsan daha hızlı ilerliyorsun tabi almazsan kendin de yapabilirsin. Zaten benzer durum menada da var en basiti değerli paket vs gibi amaan her şeyin başı sağlıkgerek yoksa p2w olmamış oluyor işte kanka bizde bundan bahsediyoruz
sadece bu kadar olsa haklısın mena da 2 ay uğraşıp pot yapamıyorsun burada ister satın ala istersen 2 gün sakin sakin farm yap yapabiliyorsun 80 inci ye gelirsen bedava aldığın şeyi %10 daha fazlasını alıyorsun pek bişey kaybetmezsin değerli paket pet v.s saymıyorum bile 6 ay farm yapıp 1 takı almak mesela 3 gün farm yap 2 takı birdedn çek istersen bas oranıda çok iyi her halükarda menadan da na den de sa danda hepsindende kaliteliDoğru söylüyorsun da mesela pre alırsan 80 inci yerine 100 inci veriyor rüya ati basma oranı daha yüksek vs ve ya siteden direkt pot parçasi rüya ati karak vs satışı falan var yani bunları alırsan daha hızlı ilerliyorsun tabi almazsan kendin de yapabilirsin. Zaten benzer durum menada da var en basiti değerli paket vs gibi amaan her şeyin başı sağlı
Bende bugün indiricem sakıncası yoksa özelden aile adını bırakır mısın ?Şuan 2400'e kadar çıkıyor anlık player sayısı. Sezon sunucusu çok kalabalık baya bir oyuncu kitlesi var her milletten. Sadece Türkler oynamıyor yani .
Diğer yönden avantajları, 1 sezon geriden menayı takip ediyor. Yeni karakter geldiğinde mesela bir ton sorunla geliyor çok güçlü oluyor ya hani, GamezBD geldiğinde tüm sorunlar fixlenmiş en kaymak haliyle geliyor. Bu tüm patchler için geçerli neredeyse. Oyun aynı oyun, hatta Gamez şirketinin SA serveri menadan daha eski bir serverdir. Kapanmıyor çok uzun yıllardır yapımcısı '' bu sunucunun kapanması için benim ölmem gerek'' gibi paylaşımlarda bulunuyor. Telegramdan ne sorunun varsa yazdığınız da direk cevap veriyorlar 15 dakika içinde ve bu otomatik mesaj olmuyor, karşılıklı konuşabiliyorsun yöneticilerle. Daha ne olsun ki ? İnci ücretsiz. Pvp server olmasına ramen P2W konusunda aşırı aşırı hassaslar kesinlikle P2W öğelerini oyun içerisine yaşımıyorlar resmen orjinal sürümlerden daha dengeleyiciler, titizler. Say say bitmez. 1 sene mena oynayıp char dizmek için kendimi yırtacağıma burda 4 ay oynarım, aynı oyun, aynı grafik, daha kalabalık oyuncu ve kapanma derdi yok, bir sorunum olunca oyun yöneticilerine derdimi anlatabiliyorum. Daha ne isteyeyim ki bir player olarak. Ömründen vereceğine, oyun senin ömrüne ömür katıyor