Take The Stress Out Of GAME
Süper Üye
how to use Horse level bot
nader keşke şu hileyi sürekli güncel tutabilsen de kolka ekibinin yüzleri mosmor olsa okadar atıp tutuyorlardı yok bizde hile yapamazlar yok şöyle yok böyle zamanında haksız ban yedim end game karakterimi banladırlar açmadılar birdaha da sayende şuan kullananlar var ben kullanamıyorum ama seçkin üye rütbesine erişebilirsem kullanıcamO problemi çözmüştüm ama GamezBDO için eklememişim demek ki. Aynı problem Evoda ve officialde de vardı. Şuanlık fix atmayı düşünmüyorum yoğun olduğumdan dolayı. Şimdilik problemi şöyle çözebilirsiniz: otomatik alt tuşunu yazdığı zaman alt tuşuna kendiniz basın. Sonra istediğiniz hotkeyi seçebilirsiniz.
Böyle bir problem olamaz. Eğer paranız gelmediyse serverle alakalı bir durumdur. O özelliğin kullanımı da basit.Satış yapabileceğiniz herhangi bir npc gidip satış sekmesini açıyorsunuz ve hileden satış butonuna basıyorsunuz. Protected inventory de olmayan tüm itemleri npc ye satıyor. Paranın gelmemesi gibi bir durum söz konusu değil.Npc sell sekmesinden, Do sell eveything to npc shop dediğimde itemleri satıyor ama parası gelmiyor. O kısımda sorunmu var acaba?
Ben onu uzaktan satış sanmıştım reis teşekkürler bilgilendirmen için <3Böyle bir problem olamaz. Eğer paranız gelmediyse serverle alakalı bir durumdur. O özelliğin kullanımı da basit.Satış yapabileceğiniz herhangi bir npc gidip satış sekmesini açıyorsunuz ve hileden satış butonuna basıyorsunuz. Protected inventory de olmayan tüm itemleri npc ye satıyor. Paranın gelmemesi gibi bir durum söz konusu değil.
İyi forumlar.