Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
beyler black desert illa paralımı oynanıyor ya ? bi bilgi verme şansınız varmı ?

Üye
5 HİZMET YILI
neden indiremiyorum ' You cannot use this cheat without being in one of the groups below.' hatası veriyor. yardımcı olabilecek var mı ?

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Emeği geçen herkesin elinize sağlık, çok üst düzey bir çalışma olmuş. Hilenin özellikleri olsun, kullanımı olsun, baya bir emek var belli oluyor. 1 saatte 500m kasabiliyorsunuz ortalama bir gearla (250/300). Tek sıkıntım keşke geçen yıllarda gelseydi. Zamanım yok şuan kasmaya :(
[Kullanan arkadaşlar, sizden bir ricam var legit takılın da hemen fixlenmesin. Chatte muhabbeti bile dönmesin o şekil legit takılın. Düşük gearla çok rahat farmlarsınız bununla, abartıp çöp etmeyin!. [1-2 haftaya full gear olursunuz] Hava atmak veya ego yapmak amacıyla kullanmayın ki uzun süre dayansın ;)]

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
i really wish i could use this it is sooo much fun by just watching on the video

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Npc sell sekmesinden, Do sell eveything to npc shop dediğimde itemleri satıyor ama parası gelmiyor. O kısımda sorunmu var acaba?

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
O problemi çözmüştüm ama GamezBDO için eklememişim demek ki. Aynı problem Evoda ve officialde de vardı. Şuanlık fix atmayı düşünmüyorum yoğun olduğumdan dolayı. Şimdilik problemi şöyle çözebilirsiniz: otomatik alt tuşunu yazdığı zaman alt tuşuna kendiniz basın. Sonra istediğiniz hotkeyi seçebilirsiniz.
nader keşke şu hileyi sürekli güncel tutabilsen de kolka ekibinin yüzleri mosmor olsa okadar atıp tutuyorlardı yok bizde hile yapamazlar yok şöyle yok böyle zamanında haksız ban yedim end game karakterimi banladırlar açmadılar birdaha da sayende şuan kullananlar var ben kullanamıyorum ama seçkin üye rütbesine erişebilirsem kullanıcam :D inşallah ozamana kadar fixlenmez

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Npc sell sekmesinden, Do sell eveything to npc shop dediğimde itemleri satıyor ama parası gelmiyor. O kısımda sorunmu var acaba?
Böyle bir problem olamaz. Eğer paranız gelmediyse serverle alakalı bir durumdur. O özelliğin kullanımı da basit.Satış yapabileceğiniz herhangi bir npc gidip satış sekmesini açıyorsunuz ve hileden satış butonuna basıyorsunuz. Protected inventory de olmayan tüm itemleri npc ye satıyor. Paranın gelmemesi gibi bir durum söz konusu değil.
İyi forumlar.

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Böyle bir problem olamaz. Eğer paranız gelmediyse serverle alakalı bir durumdur. O özelliğin kullanımı da basit.Satış yapabileceğiniz herhangi bir npc gidip satış sekmesini açıyorsunuz ve hileden satış butonuna basıyorsunuz. Protected inventory de olmayan tüm itemleri npc ye satıyor. Paranın gelmemesi gibi bir durum söz konusu değil.
İyi forumlar.
Ben onu uzaktan satış sanmıştım reis teşekkürler bilgilendirmen için <3

Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
1618065857312.png

bu hatayı alıyorum

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Tanıtım videosundan gördüğüme göre çok başarılı olmuş eline sağlık denemek isterim. Ancak üye şartları gibi bir muhabbet var sanırım konu ile ilgili yardımcı olursan sevinirim ne yapmak gerekir teşekkürler.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Function of sell all to npc? That mean you can sell it on spot and not come to NPC or what benefit from it?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...