hayal kurmak güzelde kanka cok kurmak psikopatlık yolunda ilerler biraz da gercek hayata alışmak ve kabullenmek lazım maalesefkardeşlerim gece yatağa başımı koyduğumda sürekli olarak hayal kuruyorum nasıl bunu engelleyebilirim bir çok kişinin sorunudur
hadi tartışalım
aynen kanka ama insan kendini alamıyor lan keşke şurrda şöyle olsaydım diyor ve edevamı geliyor sadece bende mi oluyor bu anlamıyorumhayal kurmak güzelde kanka cok kurmak psikopatlık yolunda ilerler biraz da gercek hayata alışmak ve kabullenmek lazım maalesef
herkeste oluyordur tabiki ama knka hepde olmaz yani seninki biraz abartı olmus gibi .daynen kanka ama insan kendini alamıyor lan keşke şurrda şöyle olsaydım diyor ve edevamı geliyor sadece bende mi oluyor bu anlamıyorum
vay gardaşım sen de bizdensin ben bi başladımı 1 2 saat kuruyorumHayal kurmayan insan insan olmaz zaten. Ben tam tersine ufkumu genişletirim mesela sürekli aynı senaryoda hayal kurmaya başlayınca uyuyamam farklı şeyler ararım. Bir gün sonra giderim filmler diziler izlerim ki hayal kurabileceğim mekan ve senaryo olasılığı artsınFazla hayal kurunca beyin yorulur uykuya kolayca dalarsın benim taktiğim bu
Dediğim gibi ufkunu genişletirsen sorunun çözülür. Bir de gün içinde fazla fazla muhabbet etmeye bak. Beyini en çok yoran aktivite konuşmakmış. Videolar izle yazılar oku filmler diziler izle her şey olurvay gardaşım sen de bizdensin ben bi başladımı 1 2 saat kuruyorum
şizofren lik mi diyorsunherkeste oluyordur tabiki ama knka hepde olmaz yani seninki biraz abartı olmus gibi .d
yok kanka genelde iyi şeyler ama bilmiyorum sürekli olması sıkıntı yaratıyorNe hayali kurduğuna göre değişir dostum ama hayal kurmak insanlığının bir parçası ve gayet iyi bir şey eğer seni rahatsız edecek hayaller kuruyorsan o hayallerinden kurtulmaya çalış ama genel olarak hayal kurmaya devam et çünkü bırakman gereken kötü bir alışkanlık değil.
hayal kurmak guzel bısey bence kanka gayet iyi bir şey ama fazlada abartma yanı psıkolojın bozulur mazallah
öyle oluyor zaten kankaçokta hayal kurma bencebu sefer 10 da yatağa girip anca 12 de uyursun
ne hayali kurduğun önemli
yok kanka yıldızlara bakıp değil geleceğe bakıp kuruyorum benhayal kurmak güzeldir br knk gece yıldızlara bakıp hayallere dalmak hayattaki en güzel şeydir
bozuldu bile galiba kankahayal kurmak guzel bısey bence kanka gayet iyi bir şey ama fazlada abartma yanı psıkolojın bozulur mazallah
öyle oluyor zaten kanka
Post automatically merged:
yok kanka yıldızlara bakıp değil geleceğe bakıp kuruyorum ben
Post automatically merged:
bozuldu bile galiba kanka
ben üzülecek hayaller kurmuyorum kanka ama buyuk senin derdini dinelerim özel değilse hayalerini anlat banaah bu hayaller kafamızı güzelleştiriyor amam bir yandanda üzüyor be reis![]()
biraz kanka senin geceğe dair beklentin yok ozamanbeyler bende hiç hayal kurmuyorum sıkıntımı var acaba