geçenlerde telefon sorunuyla ile ilgili bi konu açıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
geçenlerde telefon sorunuyla ile ilgili bi konu açıştım 4 gün önce telefoncuya vermiştim telefoncu şarja taktığında ana kart sağlam ekran değişecek dedi 2 gün sonra gittiğimde batarya ile kodlarla ilgili bir şeyler dedi ve az önce aradığında ana kart kod kabul etmediğini söyledi

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
tamam da bizim bu konuda anlamamızı istediğin yer neresi dostum ?
şöyle bir konu olmuş olabilir eğer telefoncu anakartla ilgili bir problemden bahsetmiş ise imei değişikliği yapmaya çalışıyordur kod olayı bu olabilir
çünkü yeni olan akıllı telefonlarda parça uyuşmazlığı imei yönünden olur çünkü

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bence sağda solda telefonculara vermektense garantisi bitmediyse kendi servisine göndermen en saglıklısı yok su oldu bu oldu diyip senden daha çok para koparmaya çalışanlar olabilir

her gün özlemle
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
kanka gerçekten şöyle böyle diyip para alıyorlar garanti bitmediyse servise gönder olmadı tanıdık birilerine götür güvenilir bir yere

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
tamam da bizim bu konuda anlamamızı istediğin yer neresi dostum ?
şöyle bir konu olmuş olabilir eğer telefoncu anakartla ilgili bir problemden bahsetmiş ise imei değişikliği yapmaya çalışıyordur kod olayı bu olabilir
çünkü yeni olan akıllı telefonlarda parça uyuşmazlığı imei yönünden olur çünkü
yok reis asıl sormak istediğimi sormayı unuttum telefondan parça aldıysa veya değiştirdiyse nasıl anlayabilirim :/

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
yok reis asıl sormak istediğimi sormayı unuttum telefondan parça aldıysa veya değiştirdiyse nasıl anlayabilirim :/
Parça degiştirdiyse anlayamazsın dostum ama anakarta el atarsalarsa imei sorunu ile karşılaşacakları için imei durumunu gizleyemezler fakat diğer ekran,batarya gibi parçalar değiştiyse bunları anlaman mümkün olmayabilir
Artık 2. El telefonlarda ve tamir görmüş telefonlarda yeni dönem başladı belgesiz yada değisen parçayı sana belirtmek zorunda eğer ki böyle bir durumdan şüpheleniyorsan şikayet etme hakkında var dostum

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Lo servise yollasaydin yakinda kameran da bozuk çıkar ordan da para koparirlar

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
klasik telefoncular, iş bitse bile uzatıyorlar dostum kimisi 2 dakikada yapacağı şeyi 1 hafta bekletip yapıyor fazla para almak için

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Parça degiştirdiyse anlayamazsın dostum ama anakarta el atarsalarsa imei sorunu ile karşılaşacakları için imei durumunu gizleyemezler fakat diğer ekran,batarya gibi parçalar değiştiyse bunları anlaman mümkün olmayabilir
Artık 2. El telefonlarda ve tamir görmüş telefonlarda yeni dönem başladı belgesiz yada değisen parçayı sana belirtmek zorunda eğer ki böyle bir durumdan şüpheleniyorsan şikayet etme hakkında var dostum
teiekkürler

Never Back Down
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kardeşim benim iki dakika beni dinleseydin gerek kalmazdı telefoncuya. Benimde root atarken yanlış birşey yapmam sebebiyle telefon açılma animasyonunda kaldı ve sonsuza kadar böyle kalacaktı taki download modundan rom atana kadar. Sonra düzeldi telefon

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kardeşim benim iki dakika beni dinleseydin gerek kalmazdı telefoncuya. Benimde root atarken yanlış birşey yapmam sebebiyle telefon açılma animasyonunda kaldı ve sonsuza kadar böyle kalacaktı taki download modundan rom atana kadar. Sonra düzeldi telefon
Bu dediğin sadece Samsung için geçerli. Odin ile kurulumdan bahsediyorsun. Bütün cihazlarda çalışmaz.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Telefondan parça alıp değiştiyse : eğer daha önce bahsettıgı bölgelere işlem yaptırmadıysan baska bır telefoncuya gıdıp sök tak yapılmışmı dıye sor başka turlu ogrenemezsın bence ha daha once yıne aynı bölgelere işlem yapıldıysa bence ögrenemezsın değiştiğini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...