Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
fena degil idare eder isini görürEkli dosyayı görüntüle 70894Ekli dosyayı görüntüle 70895Ekli dosyayı görüntüle 70896Ekli dosyayı görüntüle 70897
Arkdaşlar yeni nesil oyunları acar mı cs valo vb yani iş görür mü 800 verdik buna
o da bazı anlarda sinirlendirebilirya aslında oynanır ama beni ekran kartıyla ram üzdü gerçi bu fiyata da bu olur. oynatır oynatır düşük ayarlarda
valo kaldırır ama istediği performansı alamazValo kaldiracagini sanmiyorum aga cs belki
Kanka o sekilde de oynanmaz zaten valo keyif alamazvalo kaldırır ama istediği performansı alamaz
o yüzden daha iyi bir sisteme bakmasını söylüyorumKanka o sekilde de oynanmaz zaten valo keyif alamaz
neden dalga geçermiş gibi yazıyorsun gücümüz buna yettiOyundan zevk bile alamaz küfreder en iyisi düşük sistemli oyun oynaması. Google a oyunskor yazar ve oradaki bütün oyunları oynaya biliryada minecraft gibi oyunları oynar.
sagolsun yok fazla bişiey beklmiyoruz 2+2 ram var 4+4 alcaz 8 gb o zmn belki biraz 20 fps artış görebilirdostum hayırlı olsun pek bir performans beklemeyin işlemci sunucu işlemcisi eski oyunları çok güzel oynatır ama yenilerde ekran kartınızdan dolayı zorluk çekebilirsiniz
640x480 blackbar falan düşünüyorum class ayalarıda yapıcam oc falan hayılrıısıkanka performans ayarları yap pc ye açmasına açar ama fps alamazsın o zamanda oynadığın oyuna oynamak denmez yani pil ayarlarından performans moduna geç ana ekranda sağ tık tan NVİDA ayarlarından da performansa ayarla belki işine yarar <3
Tabii ki zamanla parçaları yenileyebilirsinneden dalga geçermiş gibi yazıyorsun gücümüz buna yetti
sagolsun yok fazla bişiey beklmiyoruz 2+2 ram var 4+4 alcaz 8 gb o zmn belki biraz 20 fps artış görebilir
en başta neyi yenilemeliyimTabii ki zamanla parçaları yenileyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?