AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
İnternette bir kaç method buldum arkadaşlar bir tanesi de CloudForge muş fakat yeni patch ile fixlenmiş. Sizin bildiğiniz methodlar var mıdır paylaşırsanız çok memnun olurum iyi forumlar.
Hepsi fix yemedi miİnternette bir kaç method buldum arkadaşlar bir tanesi de CloudForge muş fakat yeni patch ile fixlenmiş. Sizin bildiğiniz methodlar var mıdır paylaşırsanız çok memnun olurum iyi forumlar.
İnternette bir kaç method buldum arkadaşlar bir tanesi de CloudForge muş fakat yeni patch ile fixlenmiş. Sizin bildiğiniz methodlar var mıdır paylaşırsanız çok memnun olurum iyi forumlar.
hocam alay mı ediyorsunuz ben ile zaten türkler böyle bi işe bile kalkışmamışlar bulduklarım yabancı kaynaklardesteklemiyosa nasıl oynuyacaksınİnternette bir kaç method buldum arkadaşlar bir tanesi de CloudForge muş fakat yeni patch ile fixlenmiş. Sizin bildiğiniz methodlar var mıdır paylaşırsanız çok memnun olurum iyi forumlar.![]()
Dostum destekleme olayını şöyle düşün; oyunun yapımcılarından izin alıp bilgisayarlarda oynanabilir hale getiriyorlar. Mesela GTA falan yok çünkü Rockstar'dan gerekli izinleri alamadılar yayınlamıyorlar desteklenmiyor yani ama bunu farklı methodlarla açabiliyordun şimdi hepsi fix sanırsam.Desteklemezse nasıl oynayacaksın reis