GeForce NOW Desteklenmeyen Oyunları Nasıl Oynayabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İnternette bir kaç method buldum arkadaşlar bir tanesi de CloudForge muş fakat yeni patch ile fixlenmiş. Sizin bildiğiniz methodlar var mıdır paylaşırsanız çok memnun olurum iyi forumlar.

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kanka eskiden indirmeyi buga sokup dosya dizinine bağlanarak desteklenmeyyen oyunlara giriyorduk şimdi hepsi fix yedi bende güncel olarak bakıyorum ama şuan bi çözüm yok maalesef .

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kanka yoktur ya öyle bir şey yoktur ya zaten desteklemiyor ki

Üye
4 HİZMET YILI
İnternette bir kaç method buldum arkadaşlar bir tanesi de CloudForge muş fakat yeni patch ile fixlenmiş. Sizin bildiğiniz methodlar var mıdır paylaşırsanız çok memnun olurum iyi forumlar.
hocam alay mı ediyorsunuz ben ile zaten türkler böyle bi işe bile kalkışmamışlar bulduklarım yabancı kaynaklar
desteklemiyosa nasıl oynuyacaksın :D

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
güncel sürümde tüm metodlar fix yemiş durumda o yüzden muhtemelen imkansız dostum

AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Desteklenen GeForceNOW ile anlaşmalı oyunlar. Mesela ForzaHorizon Xbox ile anlaşma içinde olduğundan dolayı GFN a gelmiyor fakat sen GFN üzerinden steame girip herhangi bir oyun yükleyebiliyordun bir exploit vardı desteklenen bir oyunu silip bir eklenti kurup desteklenmeyen oyunu desteklenen oyun gibi gösterip oynayabiliyordun seni de atmıyordu sunucudan.

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
eğer sistemin iyiyse sanal pc kurup oynayabilirsin. performans biraz düşük olur ama oynarsın :D

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
girdiğin geforce pc sinden epicgames hesabına erişip oyunu indirebiliyordun ordaki pc ye ama hala çalışıyormu bilmiyorum. youtubeye geforcenow gta 5 oyunama yazarsan çıkar video

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
o metodları ben de denedim de boş yani şu an oynanamaz halde

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hepsi fixlendi diye biliyorum o yüzden bulman zor

AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Desteklemezse nasıl oynayacaksın reis
Dostum destekleme olayını şöyle düşün; oyunun yapımcılarından izin alıp bilgisayarlarda oynanabilir hale getiriyorlar. Mesela GTA falan yok çünkü Rockstar'dan gerekli izinleri alamadılar yayınlamıyorlar desteklenmiyor yani ama bunu farklı methodlarla açabiliyordun şimdi hepsi fix sanırsam.

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
yok kankam öyle bir method

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...