Geforce now hakkında düşünceler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
ilk aaçıldığında insanlar kesinlikle bir açığını bulurlar

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Sağlam internet olsa herkes de bilgisayara gerek kalmaz gecikme neredeyse yok bile tavsiyem kullana bilen kullan

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bence iyi bir bilgisayarı olmayan biri yüksek sistemli oyun almaz bu yüzden geforce nowa geçse bile oynayabileceği oyunların çoğu ücretsiz olur

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
oldukça faydalı bir yenilik ama ülkede ki indirme hızları yeterli gelsebile yükleme hızları asla yeterli olmayacak ping,ms gibi sorunlar ortaya çıkar en azından rekabetçi oyunlarda diğer hikaye tabanlı oyunlardada grafikte akışta sıkıntı olabilir eski toplu mouselarda ki geçikme geforce now da yaşanabilir en azından hissedilebilir.

⚝⚝⚝ ♏︎ ℰ Ⓞ ⚝⚝⚝
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İyi bir internet baglantısı gerekiyor verdimiz parayı hak ediyor oyun içi tatmin ediyor fakat iyi bir baglantı gerektiyor ttnet varsa hiç girmeyin derim bu işe :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
türkiyede internet sıkıntısı daha az olsa efso olur düşünsenize leptobu al sadece yanına istediğin yere git oyna sanki masaüstü pc götürüyormuş gibi :D

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bilgisayarı olmayanlar için ideal bir proje olmuş açıkçası. Fakat sonrasında internet işin içerisine giriyor şahsi olarak şuan internetim geforce nowu destekleyecek kadar iyi bir hızda değil. Bu konuda biraz cahil kaldık bilmiyoruz artık hayırlısı :)

Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Haberleri duyulmadan çok önce düşünmüştüm bunu o zamanlar bilgisayarımın baya kötü olmasından kaynaklı sıkıntılar yaşıyordum bunu duyunca hem üzüldüm hem sevindim bana kalırsa mükemmel bir şey tabi internet hızı iyi ve sabit olanlar için.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Çok iyi bir sistem tabletin ve controllerın yanında olduğu sürece 4.5 internetini açıp çok rahat bir şekilde oyun keyfi sürebilirsin. Türkiye için özellikle çok iyi bir hizmet.

kitty face
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
türkiyede çok kullanan olmaz çünkü çoğu insan internet sıkıntısı çekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...