Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oldukça faydalı bir yenilik ama ülkede ki indirme hızları yeterli gelsebile yükleme hızları asla yeterli olmayacak ping,ms gibi sorunlar ortaya çıkar en azından rekabetçi oyunlarda diğer hikaye tabanlı oyunlardada grafikte akışta sıkıntı olabilir eski toplu mouselarda ki geçikme geforce now da yaşanabilir en azından hissedilebilir.
İyi bir internet baglantısı gerekiyor verdimiz parayı hak ediyor oyun içi tatmin ediyor fakat iyi bir baglantı gerektiyor ttnet varsa hiç girmeyin derim bu işe
Bilgisayarı olmayanlar için ideal bir proje olmuş açıkçası. Fakat sonrasında internet işin içerisine giriyor şahsi olarak şuan internetim geforce nowu destekleyecek kadar iyi bir hızda değil. Bu konuda biraz cahil kaldık bilmiyoruz artık hayırlısı
Haberleri duyulmadan çok önce düşünmüştüm bunu o zamanlar bilgisayarımın baya kötü olmasından kaynaklı sıkıntılar yaşıyordum bunu duyunca hem üzüldüm hem sevindim bana kalırsa mükemmel bir şey tabi internet hızı iyi ve sabit olanlar için.
Çok iyi bir sistem tabletin ve controllerın yanında olduğu sürece 4.5 internetini açıp çok rahat bir şekilde oyun keyfi sürebilirsin. Türkiye için özellikle çok iyi bir hizmet.