Çözüldü Geforce Now

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
merhaba bilgisayarım arızalı olduğu için laptop üzerinden oyun oynuyorum bunu da geforce now üzerinden gerçekleştiriyorum bildiğim kadarıyla hileler geforce ile çalışmıyor geforce ile çalıştırmak gibi bi şansımız var mı ya da bu şekilde de olsa iyi olabilir miydi önerilerinizi merak ediyorum

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Kardeşim geforce now üzerinden ben yok diye biliyorum ama çünkü bende denedim olmamıştı

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
merhaba bilgisayarım arızalı olduğu için laptop üzerinden oyun oynuyorum bunu da geforce now üzerinden gerçekleştiriyorum bildiğim kadarıyla hileler geforce ile çalışmıyor geforce ile çalıştırmak gibi bi şansımız var mı ya da bu şekilde de olsa iyi olabilir miydi önerilerinizi merak ediyorum
geforce now üzerinden masaüstüne veya oyun harici hiçbirşeye ulaşamazsın. Böylece hile kullanamazsın ve kullanılsa güzel olabilirdi bence :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
teamviver kullandıysan aynı mantıkla calısıyor geforce now uzakta bilgisayara bağlanıyorsun tabi karşıdakinin izin verdiği kadar kullanabiliyorsun ve bunun sonucu olarak 3. parti programları çalıstıramıyorsun.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hayır knk geforce üzerinden hile açamazsın zaten sistemin iyi değilse internet hızın en az 32mbps olması lazım (iyi oynatması için)

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kardeşim geforce now üzerinden ben yok diye biliyorum ama çünkü bende denedim olmamıştı
bir umuttur yaşamak :D
Post automatically merged:

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ben de şu an için açılmadığını biliyordum lakin bir yolu var mı diye belki bilmiyorumdur diye sormak istedim

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Henüz keşfedilmedi ama oyun dosyaları sana ait olmadığı için olacağınıda sanmam

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
malesef benimde ailem kandırılmış ben universitedeyken aldıkları 0 laptop lolde 10 fps veriyor her şeyi denedim lakin düzeltemedim her gün deliriyorum
bende bazı oyunları entegre grafikten açmasından şkayetçiyim prize takılı işte arkadaşım başlarım senin güç tasarrufuna yapma güç tasarffu istemiyoz lanet olsun ya gerçekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...