Gelişmiş Kutu Açma Ve Hazır Botu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
:kullan:
5 tane farklı farklı bot oluşturabilirsiniz
radiobuttonlardan birini işaretleyin
mause istediğini yere getirip F tuşu ile konumunu alın F tuşuna tekrar bastığınızda sonraki ve sonraki konumları alır.
F2 -Tuşuna Bastığımızda bot çalışır ve seçtiğiniz konumlara sırayla tıklar ve sürekli tekrar eder.
Durdurmak için tekrar F2 basın
Seçtiğiniz konumları silmek için X tuşuna basın konum7 geriye doğru silmeye başlar ve F ile tekrar konum belirleyebilirsiniz
:tus:
İnsert-Botu gizler
Delete-Botu Kapatır
F2- botu başlatıp durdurur
Up-üstteki checboxu işaretler
Down-altaki checkbox u işaretler
Sağ-Sol tuşları botu hızlandırıp yavaşlatır
:özellik:
-manual olarak kendi botunuzu oluşturma
-Oluşturduğunuz Botu adlandırma
-Deşiklikleri kaydetme
-Botu hızlandırıp yavaşlatma
-D3d menülü

:indir:

:not:

Virus Totalde görünenler packten dolayıdır.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Çalıştığına Dair kanıt nerde kardeşim ? sadece resim var video da eklemek zorundasın

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Chaky' Alıntı:
Çalıştığına Dair kanıt nerde kardeşim ? sadece resim var video da eklemek zorundasın

denemek 1 dk ni alır hem merak etme paylaşmadan önce yüz kere denedim.video atma şansım yok

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Megahack19' Alıntı:
Chaky' Alıntı:

denemek 1 dk ni alır hem merak etme paylaşmadan önce yüz kere denedim.video atma şansım yok

Kardeş ya keylogger ise o zaman format attırmak 25 tl mi alır.Allahtan internet kafeci format cd sini içinde unutmuş

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Chaky' Alıntı:
Megahack19' Alıntı:

Kardeş ya keylogger ise o zaman format attırmak 25 tl mi alır.Allahtan internet kafeci format cd sini içinde unutmuş

paylaştığım hazır botu projesine bakabilirsin aynı kodları kullandım.Ayrıca netten windows cd kalıbını indirip cd ye yazdırmak çok zor birşey daha kendi bilgisayarına format atamıyorsun gelmişsin keyloger ise diyorsun:D

TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
cok ısıme yaraycak kardesım gp farmerdan kastıgım kutuları bunla acayım :D

bu arada wolftüye guncelleme gelınce tekrar hazır botunu guncellemen gerekıyormu?

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
taklacierkan' Alıntı:
cok ısıme yaraycak kardesım gp farmerdan kastıgım kutuları bunla acayım :D

bu arada wolftüye guncelleme gelınce tekrar hazır botunu guncellemen gerekıyormu?

aynen normalde hazır kutu açma,kp kullanma,vb... botu yapmıştım. Ama denediğimde benim ekran boyutlar farkı olduğundan yanlış yerlere tıklıyordu bende ayarlabilirini yaptım ;)

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
KONUDA Kİ LİNKLER KIRILDIĞINDAN DOLAYI İNDİRME LİNKİ SİLİNİP KONU KİLİTLENMİŞTİR. KONU LİNKLERİ GÜNCELLEYİP MESAJ ATARSA KONUYU GÜNCELLEYEBİLİR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...