gençler biraz anı anlatalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
ben başlıyım o zaman ben şimdi 20li yaşlarda tesisatçıydım tuvalet filan yapıyoruz boru filan dösuyoruz bir gün müşteri çagıdı eve gittim kadın böyle nasıl desem bıraz degisikdı ben tuvalete gitttim klozetı filan takmaya bakdım kadın dıbıme yanaştı surtunuyo dilan bi anda sordu nasıl boru dosuyosun sagllam mı sert mı hassas mı deyınce korktum tam kacıcaktım sonra baktım bıraz kenara çekıldı bende dedimki ustamdan bişeyler ogrendik bizde dedim olanlar gittikçe gidiyo siz sonunu anlarsınız

Banlı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar benimde durumum 3 ay askerliği yapıp hastane sevkiyle geldim şuan memleketimdeyim hava değişimi almak istiyorum diş rahatsızlığından geldim 9 10 tane çekim olucak yarısı gitti sayılır fakat implantı devlet karşılamıyor ağızdada diş olmadan askerlik hayatta yapılmaz varmı bi muaf yolu bu işin 3 ay askerlikten muaf olma gibi bi durumum

Banlı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
knk ne muaf ya ben olsam askerligimi bınde fa olsa yınede yapardım

Askerliğimi yapmaya çalıştığım 20 kişilik birlik o kadar berbat ki belkide farklı bi insan 1 ay sonra tellerden atlardı ben yine iyi dayandım ve bu hastane sevkinide ben istemedim ığdırda askerim istanbula gönderildim şuan hala rapor alarak burda devam edip tedavi oluyorum diş diyip geçmemek lazım yemek dişlerimin tamamından rahatsızım belki bi muaf yolu vardır bu işin

Üye
5 HİZMET YILI
Valla biz 12 ay yaptık askerliği hayat şimdiki gençlere güzell

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
1 Kere Okulla Geziye Gitmiştik Vapurlar Geçiyorduk Gideceğimiz Tarafa Yaklaştığımız Zaman Herkes Binmeye Gitti Bende Dalgın Halimle Gittim Farklı Otobüse Sonra Arabalar Yola Felan Kalktı Sonra Bizim Otobüsü Buldum Bindim Ama O An Ne Yapacam Çok Paniklemiştim

ss
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Askerliğimi yapmaya çalıştığım 20 kişilik birlik o kadar berbat ki belkide farklı bi insan 1 ay sonra tellerden atlardı ben yine iyi dayandım ve bu hastane sevkinide ben istemedim ığdırda askerim istanbula gönderildim şuan hala rapor alarak burda devam edip tedavi oluyorum diş diyip geçmemek lazım yemek dişlerimin tamamından rahatsızım belki bi muaf yolu vardır bu işin
Ben çok vasıfsız bir elemanım askerde kalmayı düşünüyorum Önerileriniz falan varmı hepsini okuyacagım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kardeşim kadın çok samımı olunca kadına olacaklardan korktum yoksa yanı anladın

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
1 keresinde 3 kişi okuldan kactıgımızı sanmıştık sigara icmeye inşaat vardı oraya girince 15 kişi kactıgını gördük 15 kişiyi okula sokmak 20 dk sürdü nöbetci hocalar yüzünden :)

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Geçenlerde arkadaşla yolda yürüyorduk benim eski liseden kız arkadaşıma denk geldik o bana seslendi fakat ben kıza nasılsın iyimisin soracağıma sonra görüşürüz dedim olayın heyecanıyla :D

Üye
5 HİZMET YILI
bi gün okulun teneffüs saatiydi o gün bahceye köpek girmişti ondan sonra da köpek bana havlamıştı ve korktum mu evet rezil olmuştum :mum:

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
boka saplanmıştım bi seferınde :D inekler için olan bok çukuruna çocukken :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
arkadasımın dügünü vardı onun ıcın hazırlık yapıyorduk arkadaslarla 1 gun gectıkten sonra 1 saat kalmıştı dugune kız tarafanından kavga çıktı bı anda kufurler havada uçuyordu en sonunda olay ıyıce buyudu ve sılahla arkadasımı vurmuşlardı sonra şıkayet edıp hapıse atılmıştı oda boyle bı kötü anımdı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben çok vasıfsız bir elemanım askerde kalmayı düşünüyorum Önerileriniz falan varmı hepsini okuyacagım ben askerden gelirsemde Jöh olacağım :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Hoca cocuga anı anlat dedi. Cocuk benim anım yok dedi anlatmamak için. Hoca yaklaştı, yaklaştı bir tokat vurdu sağlam. Şimdi bir anın oldu soran olursa anlatırsın dedi.

sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şuan bakaya durumundayım :D askerliklik belgem vesaire falan var yani muayenemi oldum fakat birliğe teslim olmadım. 8 9 aydır bakaya durumundayım. Gitmek istememin en büyük sebebi döndüğümde düzenimi tekrar kuramamaktan kaynaklı. Şuan bile zor tutuyorum elimde.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Kışın köye gidelim dedik aylardan da şubat ayıydı iyi hatırlıyorum
Altımızda motorsiklet üstünde 3 kişi köye gidiyoruz ama yolda kar tipi fırtına ne ararsanız var
Hava -10 derece motorsikletin üzerindeyim korucuyu mont deri mont olmasına rağmen rüzgar işliyordu adama
Sonra benzin göstergesine bir baktım benzin bitecek en yakın petrol istasyonu 4-5 km neyse zar zor idare ettirdim motoru kemdimizi attık petrole neyse
Pompacıya dedim abi depoyu fulle
Sonra oradaki pompacı
"Gençler kafayı üşütmediniz değil mi ?
Bu havada deli adam bile çıkmaz " dedi :D
Bende dedim
"Abi biz zaten deliyiz bizim kafalar üşütük dedim"
:D
Köydeki yazlık eve vardım sobanın yanında kütük varmış kütügü sobanın üzerinden soktum koca meşe kütüğü
hiç köz olmasını beklemedim ateş için motordan benzini çektim bi su bardağı kadar
Kütüğün üzerine döktüm evde de vantilatör varmış onuda sobabın altına körük niyetine kullandım ev 10 dk sıcacık bizim arkadaşlarda aşağıdan odun getiresiye kadar ben halletim durumu bana diyorlar koca kütüğü nasıl soktun oraya dediler
Dedim ben sokarım :D

Bizim arkadaşlara kalsak evin içinde donup gideceğiz
İşte pratik zekanın gücü
:D

Bende anı çok ta anlat anlat bitmez
Benim yaşadığım macera da çok :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...