gençler biraz anı anlatalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Aga geçen sene bizim okulun önüne yeni okul yapılıyor dışı falan bitmiş ama içeri giremiyor kimse yasak arkadaşla gece 10 da okulun olduğu mahalleye gittik arka taraftan girdik okula böyle dolaşıyoz yatan 2 3 tinerci mi ne vardı birden koştular böyle okulda falan dağıldık arkadaşla işte 30 dk sonra buluştuk ön kapıdan kaçtım ertesi gün okulda hocalar kameralardan görmüş sınıf sınıf dolaşıyolar bu kimdi falan diye öyle

Üye
5 HİZMET YILI
surekli takıldıgımız bi yer vardı ama bina dakiler bizi istemiyorlardı bi ara fark etmedik pncereden aşşagı su doktu 7 kişi ıslandık

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
elim boya olmuştu küçükken annemden korkumdan dayıma sordum nasıl geçer diye eline işe dedi :D az olmasın dedi şişeyi doldurman lazım dedi kuzenimi çağırdım kuzen şişeme işenmi diye sordum :D işedik şişeye sonra onu dolaba koy 1 gün mayalanması lazım dedi dolaba koymaya giderken annem gördü :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bir gün okuldan kaçmışız arkadaşlarla kafeye gitmişizi cs atıyoz.aQ abim kafenin önünden geçerken görmüş kafama bir yerleştirdi şaaaak diye o günden sonra korkuyorum :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Parkta oturacak yer arıyordum zorla buldum oturdur 2 dk sonra bakar mısınız dedi burası bizim markete kadar gitmiştik dedim kusura bakmayın dedim kalkamam. d kızlar arkada küçük bir yerde çimenlerde oturdular 5 dk sonra canım sıkıldı kızların yanına gittim bakar mısın dedim aynı kıza acıdım size hadi gidin dedim gülerek bende eve gitmek için yolu tuttum arkama baktım baya şok olmuş halde gülüyolardı. d

Üye
6 HİZMET YILI
bi kızla tanışmak için çay bahçesinde buluşmuştuk..çaylar içildi ve tam kalkıyorduk ki o kadar para verdik diye şekerlikten bir avuç şekeri alıp cebine koydu. O gün bu gündür hiç bir kızdan hoşlanmamama sebep olan yegane beyinsizin hikayesi

错金
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
küçükken kardeşim olduğunu annem kilo alınca öğrendm :d

sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aşık oldum kadının beni terk etmek istediğinde son bir kez yüz yüze görüşmek için 1 gün boyunca dil dökmüştüm. Gel zaman git zaman yaklaşık 1 ay önce Esenlere gitmek için bindim. Kulaklığımı takmışım gidiyorum öyle. Rock ve Metal dinleyen biri olsamda karışık bir playlistim var. 500 Evler tarafına geldiğimizde Müslüm Gürses çalmaya başladı. Baba zaten yeterince kedere sokmazmış gibi minibüse binen kişi de kat ve kat derde sokmuştu. Elim ayağıma dolaştı resmen dizlerim titriyordu. Parayı verdikten sonra onca boş yer olmasına rağmen geldi yanıma oturdu. Kalktım yerimden ayakta durmaya başladım. Arada bi göz göze geliyorduk. Çok garip bi andı benim için. Otobüste 2 arkadaş vardı ve aralarından bi y*vşak durmadan kızı kesip duruyordu. 1 kere bakarsın 2 kere bakarsın tanıdık mı falan diye anlarım ama bu herif neredeyse 20 kere bakmıştır. Bende en son kıl olup parmaklarımı çıtırdattım ve herife 5 6 dakika boyunca dik dik bakıp süzdüm. Durumu anlamış olcak ki bir daha bakamadı. Son durağa kadar gitmiştik ikimizde. İndiğimizde minibüste ki herifler aklıma gelince o an ki koruma içgüdüsü ile gideceği yere kadar takip ettim. Olayın özetini şöyle açıklayabiliriz.

"Seni görmek istemiyorum diyen sevgiliyle, tesadüfen minibüste karşılaşıp son durağa kadar gitmek."

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
küçük olduğum zamanlar yaklaşık 14-15 yaşlarında bir çocuğun tasosunu çalıp kaçmıştım ve beni kovalamıştı küfür etmişti çok sinirlenmiştim ama korkuyodum başıma olay açıcam diye
daha sonrasında bir apartmanın 6.katına çıkıp çocuğun kafasına bildiğiniz büyük odun fırlattım ve tam isabett ettirdim çocuğun kafası yarılmıştı hala akıllanmamıştı küfür ediyodu tasosunu yeşilliğe fırlattım aldı gülerek evine gitmişti ertesi gün ailemle görüşmüştü ve daha sonrasında babamdan iyi bir dayak yemiştim :d

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
12 ay dediler 6 da anlaşıp geldim ben pekte bi anım olmadı 6 ayda

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
askerlik yaptık ama okadar zordiki karddeşlerim hep şehit oldu malesef bi ben olmadım 12 aydaALLAH IMA
okdar dua etimiki

Üye
5 HİZMET YILI
Ben 12 13 yaşında köyde dedemin ahırın çatısını tamir ettiğini gördüm karşıda kızlar vardı bende dedem çatıyı tamir etmiştir diye çatıya çıkıp kızlara hava atarken çatı kırıldı ben ineğin sırtına ordanda sıctıgı yere bide ben yerde açıdan kıvranırken namusus suratıma işedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...