gençler biraz anı anlatalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
ben bebekken dayımın yatagına buyuk tuvaletımı yapmıstım aklıma suan sadece o geldı

Üye
5 HİZMET YILI
Ablam mantı yapmıştı eniştemde diyordu ki bugün cumartesi niye sarımsaklı yemek yaptın ablam da diyor ki çocukların yanında ne biçim konuşuyorsun :D

Üye
6 HİZMET YILI
küçükken alt komşumuza ilaç indiriyordum ilaç bir anlık elimden kaydı bende yere düştüm ilaç yere döküldü diye cam şişenin kırılan camlarından biri parmağıma saplandı parmağımın kopmasına ramak kala cam öyle duruyordu çok kötüydü (not: 6 yaşlarımdaydım)

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Şimdi 10 yaşında falanım hergün mahalledeeyiz tabi benim tuvaletim geldi evde ananemler dedemler teyzemler fln avr sonra annemde uyuyo daha dogrsuu hepsi uyuyo ben işte eve çıkcıam koşuyorum bide bayabi merdiven vardı ben kapıya geldim açmıyolar hepsi uyuyo ben 9 da fln çıkardım dışarı abi sonra kapıya tekme fln atıyom bizimkler gürültürye uyanıyo onlar tam kapıyı açtıklarında altıma sıçtım herkese rezil olmuştum kldfghkdfkghk
Post automatically merged:

Şimdi 10 yaşında falanım hergün mahalledeeyiz tabi benim tuvaletim geldi evde ananemler dedemler teyzemler fln avr sonra annemde uyuyo daha dogrsuu hepsi uyuyo ben işte eve çıkcıam koşuyorum bide bayabi merdiven vardı ben kapıya geldim açmıyolar hepsi uyuyo ben 9 da fln çıkardım dışarı abi sonra kapıya tekme fln atıyom bizimkler gürültürye uyanıyo onlar tam kapıyı açtıklarında altıma sıçtım herkese rezil olmuştum kldfghkdfkghk

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
celal ile ceren diye bir film vardı. oradaki sahne canlandı direk gözümde usta.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
I once fell asleep in class, and farted very loud, and later friend told me..

Türküz ölene kadar MÜSLÜMANIZ SONSUZA KADAR
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
8.sınıfta matematik dersinde kopya çekmiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...