Aşık oldum kadının beni terk etmek istediğinde son bir kez yüz yüze görüşmek için 1 gün boyunca dil dökmüştüm. Gel zaman git zaman yaklaşık 1 ay önce Esenlere gitmek için bindim. Kulaklığımı takmışım gidiyorum öyle. Rock ve Metal dinleyen biri olsamda karışık bir playlistim var. 500 Evler tarafına geldiğimizde Müslüm Gürses çalmaya başladı. Baba zaten yeterince kedere sokmazmış gibi minibüse binen kişi de kat ve kat derde sokmuştu. Elim ayağıma dolaştı resmen dizlerim titriyordu. Parayı verdikten sonra onca boş yer olmasına rağmen geldi yanıma oturdu. Kalktım yerimden ayakta durmaya başladım. Arada bi göz göze geliyorduk. Çok garip bi andı benim için. Otobüste 2 arkadaş vardı ve aralarından bi y*vşak durmadan kızı kesip duruyordu. 1 kere bakarsın 2 kere bakarsın tanıdık mı falan diye anlarım ama bu herif neredeyse 20 kere bakmıştır. Bende en son kıl olup parmaklarımı çıtırdattım ve herife 5 6 dakika boyunca dik dik bakıp süzdüm. Durumu anlamış olcak ki bir daha bakamadı. Son durağa kadar gitmiştik ikimizde. İndiğimizde minibüste ki herifler aklıma gelince o an ki koruma içgüdüsü ile gideceği yere kadar takip ettim. Olayın özetini şöyle açıklayabiliriz.
"Seni görmek istemiyorum diyen sevgiliyle, tesadüfen minibüste karşılaşıp son durağa kadar gitmek."