Gençler ping sorunu çekenleri konuya davet ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Selam direk konuya gireceğim bilgisayarınıza wifi analyzer indirip oradaki önerilen kanalı (1-13 arası kanal aralığı) bulup internet ayarlarınıza girip (192.168.0.1) (192.168.1.1) (192.168.2.1)
(192.168.1.2)muhtemelen bunlardan birisidir.sonra kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazıyorsunuz o da değiştirmediyseniz admin : admin olarak varsayılır sonrasında kablosuz ayarlarından kanal bölümüne gelip wifi analyzer adlı programın önerdiği kanalı oraya giriyorsunuz ve işlemleri uyguluyorsunuz internete tekrar girdiğinizde pinginizde çok düşüş gerçekleşecektir . video olarak da atabilirim ancak yasak olup olmadığından emin olmadığım için yapmayacağım sorun yaşayan olursa yardımcı olabilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Neredeyse her zaman internet çökmeleriyle ilgili sorunlarla karşılaşıyorum, bu çok can sıkıcı çünkü oyunu çok bozuyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Neredeyse her zaman internet çökmeleriyle ilgili sorunlarla karşılaşıyorum, bu çok can sıkıcı çünkü oyunu çok bozuyor
Türkiyede genel olarak böyle bir sorun var umarım bu konu işinize yarar iyi forumlar dilerim dostum

Üye
6 HİZMET YILI
i always get high ping and my net goes off i don't know why it keep hapening

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Selam direk konuya gireceğim bilgisayarınıza wifi analyzer indirip oradaki önerilen kanalı (1-13 arası kanal aralığı) bulup internet ayarlarınıza girip (192.168.0.1) (192.168.1.1) (192.168.2.1)
(192.168.1.2)muhtemelen bunlardan birisidir.sonra kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazıyorsunuz o da değiştirmediyseniz admin : admin olarak varsayılır sonrasında kablosuz ayarlarından kanal bölümüne gelip wifi analyzer adlı programın önerdiği kanalı oraya giriyorsunuz ve işlemleri uyguluyorsunuz internete tekrar girdiğinizde pinginizde çok düşüş gerçekleşecektir . video olarak da atabilirim ancak yasak olup olmadığından emin olmadığım için yapmayacağım sorun yaşayan olursa yardımcı olabilirim.
lol oynarken arada bir pingim fırlıyordu dediğini yaptım artık fırlamıyor teşekkür ederim

Üye
5 HİZMET YILI
I use the exit lag, increase the fps and decrease the ping, you have to pay monthly, but you can test for 3 days

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Pek bir değişim olmadı ama uğraş için tşk

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
valla kjorona başladğığından beri bnm pink de düştü türkşyede geenel olarak var heralde
Post automatically merged:

I use the exit lag, increase the fps and decrease the ping, you have to pay monthly, but you can test for 3 days
pin sorunu adamı deli edio yha ikdebir lag oluon edin zor iş

genellikle oyunlarda yaşıyorum ya

işte bu sorunu çözsek çok güzel olr oyunlarda pink düşümn olması kötü yhaa

thank you very machine

has3564712 hile var pink yapmıo sorunsuz onu kallanabilirsiniz

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
anlık ping sorunum var 40 bin pingi gördü bu gözler bi anda yükseliyor 5 dakika içinde yavaş yavaş 30-40 pinge düşüyor sence bunun için çözüm olur mu

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Açıkcası ben pek fark olacağını düşünmüyorum. 2 aşağı 3 yukarı belki.

Anlık ping konusunda size şöyle bir örnek vereyim diyelim lol oynuyorsunuz oyunun ortasında 1k - 2k veya daha üstü aniden anlık pingler yükseliyor bunun sebebi ağınızda bulunan aileden birinin telefonunun otomatik uygulama güncellemelerini yapması güncelleme biter bitmez ping düşüyor test ettim defalarca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...