☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Programın linkini de atar mısınız rica etsem?
evet öyle haklısınyalnız bu ethernet kullanmayanlar yani wifi ile kullananlar için değil mi sadece
Windows 10 da mağaza bölümüne wifi analyzer yazarsan çıkar bromProgramın linkini de atar mısınız rica etsem?
Oldu mu bari bana haber verir misin ?35 alıyordum suan 50 bunu deniyecem olumlu olursa teşekkürler şimdiden
ARKADAŞLAR KISA BİR BİLGİLENDİRME YAPAYIM BU İŞLEM SADECE KABLOSUZ İNTERNETTE İŞE YARAR VE PİNGİNİZ ANİ ARTIŞ YAPIYORSA O ANİ ÇIKIŞI İNDİRİR YANİ KABLOLU İNTERNET KULLANIYORSANIZ VEYA ANİ PİNG ÇIKIŞI OLMUYOR İSE BU İŞLEM İŞE YARAMAZ .Selam direk konuya gireceğim bilgisayarınıza wifi analyzer indirip oradaki önerilen kanalı (1-13 arası kanal aralığı) bulup internet ayarlarınıza girip (192.168.0.1) (192.168.1.1) (192.168.2.1)
(192.168.1.2)muhtemelen bunlardan birisidir.sonra kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazıyorsunuz o da değiştirmediyseniz admin : admin olarak varsayılır sonrasında kablosuz ayarlarından kanal bölümüne gelip wifi analyzer adlı programın önerdiği kanalı oraya giriyorsunuz ve işlemleri uyguluyorsunuz internete tekrar girdiğinizde pinginizde çok düşüş gerçekleşecektir . video olarak da atabilirim ancak yasak olup olmadığından emin olmadığım için yapmayacağım sorun yaşayan olursa yardımcı olabilirim.
Bende işe yaradı ani çıkış yaşıyorsan ve kablosuz internet kullanıyorsan muhtemelen işe yarar . %100 diye bir şey demiyorum kendi internet hızında sorun varsa ne yapsan da kurtarmaz.işe yarıyormu cidden ona göre denicem