Gençler ping sorunu çekenleri konuya davet ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
1 haftadır ani ms artışı yaşıyorum oynadığım bütün oyunlarda deneyeceğim !

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
35 alıyordum suan 50 bunu deniyecem olumlu olursa teşekkürler şimdiden

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
yalnız bu ethernet kullanmayanlar yani wifi ile kullananlar için değil mi sadece

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yalnız bu ethernet kullanmayanlar yani wifi ile kullananlar için değil mi sadece
evet öyle haklısın
Post automatically merged:

Programın linkini de atar mısınız rica etsem?
Windows 10 da mağaza bölümüne wifi analyzer yazarsan çıkar brom

35 alıyordum suan 50 bunu deniyecem olumlu olursa teşekkürler şimdiden
Oldu mu bari bana haber verir misin ?

Selam direk konuya gireceğim bilgisayarınıza wifi analyzer indirip oradaki önerilen kanalı (1-13 arası kanal aralığı) bulup internet ayarlarınıza girip (192.168.0.1) (192.168.1.1) (192.168.2.1)
(192.168.1.2)muhtemelen bunlardan birisidir.sonra kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazıyorsunuz o da değiştirmediyseniz admin : admin olarak varsayılır sonrasında kablosuz ayarlarından kanal bölümüne gelip wifi analyzer adlı programın önerdiği kanalı oraya giriyorsunuz ve işlemleri uyguluyorsunuz internete tekrar girdiğinizde pinginizde çok düşüş gerçekleşecektir . video olarak da atabilirim ancak yasak olup olmadığından emin olmadığım için yapmayacağım sorun yaşayan olursa yardımcı olabilirim.
ARKADAŞLAR KISA BİR BİLGİLENDİRME YAPAYIM BU İŞLEM SADECE KABLOSUZ İNTERNETTE İŞE YARAR VE PİNGİNİZ ANİ ARTIŞ YAPIYORSA O ANİ ÇIKIŞI İNDİRİR YANİ KABLOLU İNTERNET KULLANIYORSANIZ VEYA ANİ PİNG ÇIKIŞI OLMUYOR İSE BU İŞLEM İŞE YARAMAZ .
iyi forumlar

WoW etenda
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ping dalgalanması oluyordu sürekli anlatım için teşekkürler az da olsa düzeldi.

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
5 HİZMET YILI
ben başka yöntemler hiç kullanmıyorum çünkü çalışmıyo genelde ama betternetvpn yi öneririm her indşirmede 7 gün ücretsiz deneme veriyo sil yükle yprk sürekli 7 gün düşürebilirsiniz gerçekten pingimi düşürüyo bu vpn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...