21 Ağu 2016 #1 mmeteyldr Seni sever beni sevmeyenler Seçkin Üye Katılım 15 Ağu 2016 Mesajlar 314 Tepki puanı 40 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Arkadaşlar yeni yama geldiğinden beri wolfteama odaya giriyorum oun başladığında hemen oyun atıyor çözümü ne söylermisiniz.
Arkadaşlar yeni yama geldiğinden beri wolfteama odaya giriyorum oun başladığında hemen oyun atıyor çözümü ne söylermisiniz.
23 Ağu 2016 #2 Hazyn H Kazanmak, kazanmaktır... Emektar Üye Katılım 15 Şub 2016 Mesajlar 1,060 Çözümler 13 Tepki puanı 498 10 HİZMET YILI Hilemizlemi giriyorsunuz? Oyla 0 Olumsuz oyla
23 Ağu 2016 #3 Thyphon T Uzman Üye Katılım 17 Ağu 2016 Mesajlar 237 Tepki puanı 217 Ödüller 9 9 HİZMET YILI "Arkadaşlar sorunu çözdüm IMG klasöründeki cshell ile object dosyalarını silin oyuna sıkıntısız giriyor" Bir üyemiz bu şekilde çözmüş umarım işinize yarar. Denedikten sonra işe yarayıp yaramadığını bildirirseniz sevinirim. Oyla 0 Olumsuz oyla
"Arkadaşlar sorunu çözdüm IMG klasöründeki cshell ile object dosyalarını silin oyuna sıkıntısız giriyor" Bir üyemiz bu şekilde çözmüş umarım işinize yarar. Denedikten sonra işe yarayıp yaramadığını bildirirseniz sevinirim.