18 Haz 2020 #61 Aisley Uzman Üye Katılım 26 May 2020 Mesajlar 196 Tepki puanı 13 Ödüller 4 Yaş 24 Sosyal 6 HİZMET YILI yns889' Alıntı: kanka haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum 1 saat ağırlık 30 dk koşu ama karın bölgesi fazla erimiyor Genişletmek için tıklayın ... zamanla oluyor kilo vermeden cok kas yaptrıcak aletlerı kullan yağlar kasa dönüyor zaten
yns889' Alıntı: kanka haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum 1 saat ağırlık 30 dk koşu ama karın bölgesi fazla erimiyor Genişletmek için tıklayın ... zamanla oluyor kilo vermeden cok kas yaptrıcak aletlerı kullan yağlar kasa dönüyor zaten
18 Haz 2020 #62 HackerBK Süper Üye Katılım 7 Eyl 2017 Mesajlar 775 Çözümler 22 Tepki puanı 70 Ödüller 8 Yaş 22 8 HİZMET YILI yns889' Alıntı: beyler karantina öncesi 74 kilo iken karantinsa sonrası 80 kilo olmuşum sadece ben miyim bu kadar kilo alan ? Genişletmek için tıklayın ... bende öyle ya yiyip bilgisayar başına geçiyorum hep kilo alıyoz
yns889' Alıntı: beyler karantina öncesi 74 kilo iken karantinsa sonrası 80 kilo olmuşum sadece ben miyim bu kadar kilo alan ? Genişletmek için tıklayın ... bende öyle ya yiyip bilgisayar başına geçiyorum hep kilo alıyoz
18 Haz 2020 #63 ichbintoprak I Seçkin Üye Katılım 9 Kas 2017 Mesajlar 308 Çözümler 1 Tepki puanı 44 Ödüller 6 Yaş 25 8 HİZMET YILI Aga 63ten 70 Spora gitmem lazım
18 Haz 2020 Konuyu başlatan #64 YEmreKl Y Seçkin Üye Katılım 9 Haz 2020 Mesajlar 319 Çözümler 1 Tepki puanı 32 Yaş 27 6 HİZMET YILI HopeLastCliper' Alıntı: Aga 63ten 70 Spora gitmem lazım Genişletmek için tıklayın ... bence de kanka en yakın zamanda başla
HopeLastCliper' Alıntı: Aga 63ten 70 Spora gitmem lazım Genişletmek için tıklayın ... bence de kanka en yakın zamanda başla
18 Haz 2020 #65 Aisley Uzman Üye Katılım 26 May 2020 Mesajlar 196 Tepki puanı 13 Ödüller 4 Yaş 24 Sosyal 6 HİZMET YILI PapleWolf' Alıntı: Reis canlı gösteremiyom o yüzden alatamıcam attığım sitede net açıklıyor yani ben ondan baktım yaptım Genişletmek için tıklayın ... aga nasıl olmuş
PapleWolf' Alıntı: Reis canlı gösteremiyom o yüzden alatamıcam attığım sitede net açıklıyor yani ben ondan baktım yaptım Genişletmek için tıklayın ... aga nasıl olmuş
18 Haz 2020 Konuyu başlatan #66 YEmreKl Y Seçkin Üye Katılım 9 Haz 2020 Mesajlar 319 Çözümler 1 Tepki puanı 32 Yaş 27 6 HİZMET YILI iBariSsS' Alıntı: bende öyle ya yiyip bilgisayar başına geçiyorum hep kilo alıyoz Genişletmek için tıklayın ... kanka spora başlaman gerek senin de Aisley' Alıntı: aga spor yap diyet falan hikaye Genişletmek için tıklayın ... o bilgi tamamane yanlış kanka yağlar kasa dönmez kaslar proteinler den oluşur yağları ya eritecen ya eritecen başka çare yok
iBariSsS' Alıntı: bende öyle ya yiyip bilgisayar başına geçiyorum hep kilo alıyoz Genişletmek için tıklayın ... kanka spora başlaman gerek senin de Aisley' Alıntı: aga spor yap diyet falan hikaye Genişletmek için tıklayın ... o bilgi tamamane yanlış kanka yağlar kasa dönmez kaslar proteinler den oluşur yağları ya eritecen ya eritecen başka çare yok
18 Haz 2020 #67 Aisley Uzman Üye Katılım 26 May 2020 Mesajlar 196 Tepki puanı 13 Ödüller 4 Yaş 24 Sosyal 6 HİZMET YILI yns889' Alıntı: kanka spora başlaman gerek senin de o bilgi tamamane yanlış kanka yağlar kasa dönmez kaslar proteinler den oluşur yağları ya eritecen ya eritecen başka çare yok Genişletmek için tıklayın ... olabilir kankada zaten kas yaparkende erirsin bu arada imza nasıl
yns889' Alıntı: kanka spora başlaman gerek senin de o bilgi tamamane yanlış kanka yağlar kasa dönmez kaslar proteinler den oluşur yağları ya eritecen ya eritecen başka çare yok Genişletmek için tıklayın ... olabilir kankada zaten kas yaparkende erirsin bu arada imza nasıl