Genshın Impact oynamaya başlanır mı?

Genshin Impact oynamaya başlanır mı?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Hocam sıkılacaksın bir süre sonra. Bu topic altında buluşalım tekrar : ))

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Oyun çıktıktan 2 hafta sonra başladım ve hala aktif olarak oynayan biri olarak anlatim. Oyun gerçekten büyük bir dünyaya sahip ve daha da büyümeye devam ediyor bu yüzden açık dünya oyunlarını seviyorsan (chest bulim, challange yapim, mob kesim tarzı) kesinlikle senlik. İlginç ve cezbeden bir hikayesi var her update ile daha da derin şeyler öğreniyoruz bazı görevler uzun diyaloglara sahip olabiliyor ama yine de güzeller. Oyun bir gacha oyunu farklı karakterleri bazen hikayede ilerleyip alıyorsun ama diğer türlü sandık açar gibi gachadan alman gerek. Bu gacha için ise "primogem" denilen bir para birimi var. Günlük görev, chest açınca ya da hikaye görevleri ile primogem kazanabilirsin. Oyunda ciddi bir grind var eğer ki karakterlerim çok vursun her şeye tek atim büyük hasarlar görmek istiyorum diyosan günlerce (hatta belki daha da fazla) grind yapman gerek. Bu grindin içinde karakteri yükselmek için gereken özel malzemeler, altın, xp kaynakları, skill yükseltmeleri ve artifactler var. Eğer ki grind sevmiyorsan oyun senin için işkence olur. Çoğu insan grind yapsa bile karakter için düzgün eşya kullanmazsan oyundan fazla zevk alamaz ve sıkılırsın. Kısaca güzel yanları: Geniş bir açık dünya, güzel bir hikaye, tatmin edici karakter tasarımları(görsel efektler, seslendirme vb.) Kötü yanları: düzenli grind, aşırı uzun sürebilen hikaye görevleri( bir görev için 5 saat verdim) ayrıca oyun sonuna ulaşınca yapacak çok şey kalmıyor ve etkinlikleri beklemek zorunda kalıyorsun. Son olarak anime tarzı şeyleri seviyorsan oyun ilgini çekebilir. Eğer sorun olursa sorabilirsin.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
daha önceden oynamadım ama iyi diyorlar arkadaşlarım tavsiye etmişti anime seviyorsan oyna

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
yani kendin için oynicaksan başlanır da biraz geçti o oyun ismini duyuramazsın artık

memoryhackers user
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
yaklaşık 15 gün oynadım ve 40 lv oldum başlarda sarıyodu ama görevler çok karmaşık ve ara sahneler çok can sıkıcı ve ne kadar karakter için wish atsamda 5 yıldızlı karakter vermediği için oynamayı bıraktım

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
pek sarmaz kral oynanıs falan ne bılm begenmezsın bence

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
İlk başlarda eğlenceli gelsede bi süre sonra görevler felan bayıyor bide karakter çıkmama şeyi vr okadar uğraş bir şey çıkmıyor ama görev yapmayı seviyorsan oynayabilirsin

Üye
2 HİZMET YILI
şahsen, depolama alanın varsa yükleyip denemen lazım bence güzel fakat zamanını alıyor baya hayatsız olman lazım :D

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Baslanilir neden baslanmasin ki cok eglenceli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...