Oyunun biraz yabancısıyım. Yeğenim oynuyor bu oyunu. Birçok oyunda olduğu gibi Durduk yere ban olabiliyor oyun. Zaman hatırlamıyorum ama yaklaşık 3 ay önceydi sanırsam Yeğenim ban yedi. Durumu çözemeyince ben dahil oldum. Riot Games destek ekibine yeğenmimin alattığı şekilde durumu izah ettim. Sende durumu aynı şekilde izah edersen 1 hag-fata içinde dönüş yapıyolar.merhaba aqrkdaşlar daha yeni derecesiz oynuyodum ve ban yedim yemin ederimki hile kullanmadım sadece pc de cs 1.6 ve XFProject hileleri var valornatla ilgili bişey yok ben yaşadım kesinlikle valorant da ne hile yapmayı denemeyin ben gereksiz yere yedim oyundan da soğdum ve sildim bidaha oynamam ztn aylarımı verdiğim hesap gitti
banan oraya yazabileceğim yerin linkini atarmısın sana zahmetBunu riot gamese bildirerek banının kalkmasını sağlayabilirsin. Riot destek ekibi oldukça ilgili bir ekiptir, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra suçsuz isen banın kalkacaktır.
banan oraya yazabileceğim yerin linkini atarmısın sana zahmet
baya ilgili ya aynı şeyi bende yaşadım adamlar sürekli oto mesaj atıyo bu konuyla ilgili yorumlarınızı kapatılıcaktır diye ilgilendikleri falan yokBunu riot gamese bildirerek banının kalkmasını sağlayabilirsin. Riot destek ekibi oldukça ilgili bir ekiptir, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra suçsuz isen banın kalkacaktır.
Açıkcası bunun destek ekibinden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Bakıldığında suçlu olarak gözlemlendiği için daha sert bir şekilde ilgilenmeleri beklenen bir durum. Ama derdini detaylı bir şekilde düzgün bir üslup ile anlatırsan geri döneceklerine eminim.baya ilgili ya aynı şeyi bende yaşadım adamlar sürekli oto mesaj atıyo bu konuyla ilgili yorumlarınızı kapatılıcaktır diye ilgilendikleri falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?