gereksiz ban yeme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
merhaba aqrkdaşlar daha yeni derecesiz oynuyodum ve ban yedim yemin ederimki hile kullanmadım sadece pc de cs 1.6 ve XFProject hileleri var valornatla ilgili bişey yok ben yaşadım kesinlikle valorant da ne hile yapmayı denemeyin ben gereksiz yere yedim oyundan da soğdum ve sildim bidaha oynamam ztn aylarımı verdiğim hesap gitti

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Vanguard benim de farkı bir dosyayı hile olarak algılamıştı ama ban yeme gibi bir durumu olmadı valorantla alakalı bir hile yüklü değilse ban yemen garip

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bunu riot gamese bildirerek banının kalkmasını sağlayabilirsin. Riot destek ekibi oldukça ilgili bir ekiptir, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra suçsuz isen banın kalkacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
desteklerini göndermeye çalışın, ama bunun yardımcı olacağını düşünmüyorum.

MUHAF1Z
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
merhaba aqrkdaşlar daha yeni derecesiz oynuyodum ve ban yedim yemin ederimki hile kullanmadım sadece pc de cs 1.6 ve XFProject hileleri var valornatla ilgili bişey yok ben yaşadım kesinlikle valorant da ne hile yapmayı denemeyin ben gereksiz yere yedim oyundan da soğdum ve sildim bidaha oynamam ztn aylarımı verdiğim hesap gitti
Oyunun biraz yabancısıyım. Yeğenim oynuyor bu oyunu. Birçok oyunda olduğu gibi Durduk yere ban olabiliyor oyun. Zaman hatırlamıyorum ama yaklaşık 3 ay önceydi sanırsam Yeğenim ban yedi. Durumu çözemeyince ben dahil oldum. Riot Games destek ekibine yeğenmimin alattığı şekilde durumu izah ettim. Sende durumu aynı şekilde izah edersen 1 hag-fata içinde dönüş yapıyolar.

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
gereksiz yere ban yediğini düşünüyosan ticket atabilirsin

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ticket atsan da bir şey değişmeyecek aynısından bende yedim

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Boşuna desteğe yazma botlar cevap veriyor adamların umrunda değil

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kardeşim boşuna ticket atma ben 2.kere attım yardımcı olmadılar boş boş konuştulaar. ve bende durduk yere ban yedim resmen dalga geçiyorlar

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
vay be ilk defa görüyorum haksız ban yiyeni illa bişey yapmışsındır kanka

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Riot, sitesinde eğer gereksiz yere ban yediğinizi düşünüyorsanız bizimle iletişime geçin diyor. Dolayısıyla kendilerine bir bilet yollarsan yardımcı olacaklardır.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bilgisayar algılıyıp banlıo bazen bu durumlarda ticket atman en mantıklısı

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bunu riot gamese bildirerek banının kalkmasını sağlayabilirsin. Riot destek ekibi oldukça ilgili bir ekiptir, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra suçsuz isen banın kalkacaktır.
banan oraya yazabileceğim yerin linkini atarmısın sana zahmet

Onaylı Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
baya ilgili ya aynı şeyi bende yaşadım adamlar sürekli oto mesaj atıyo bu konuyla ilgili yorumlarınızı kapatılıcaktır diye ilgilendikleri falan yok

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
baya ilgili ya aynı şeyi bende yaşadım adamlar sürekli oto mesaj atıyo bu konuyla ilgili yorumlarınızı kapatılıcaktır diye ilgilendikleri falan yok
Açıkcası bunun destek ekibinden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Bakıldığında suçlu olarak gözlemlendiği için daha sert bir şekilde ilgilenmeleri beklenen bir durum. Ama derdini detaylı bir şekilde düzgün bir üslup ile anlatırsan geri döneceklerine eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...