Apiler genelde Microsoft forumlarından alınır orada örnekleri ile mevcuttur bir kişiye ait değildir yani , ayrıca belirttiğim kodları internette kolay kolay bulamazsınız ben çok araştırdım ve forumlardan yardım aldım sadece uygulama mantığı üzerinde ve yapılar ile ilgili bilgin olması dahi yeterlidir zaten diğer veriler forumlarda detaylı şekilde anlatılıyor yani sen ne yapmak istediğini biliyorsan rahatlıkla bu kodları yazabilirsin.Bunları nasıl yazıyorsunuz kendiniz mi kodluyorsunuz Kodlar nasıl yazılıyor ?
anladım peki kendin yeni bir kod oluşturmak istersen eyer, farklı forumlardan yardım almaksızın . nasıl oluşturulur ?Apiler genelde Microsoft forumlarından alınır orada örnekleri ile mevcuttur bir kişiye ait değildir yani , ayrıca belirttiğim kodları internette kolay kolay bulamazsınız ben çok araştırdım ve forumlardan yardım aldım sadece uygulama mantığı üzerinde ve yapılar ile ilgili bilgin olması dahi yeterlidir zaten diğer veriler forumlarda detaylı şekilde anlatılıyor yani sen ne yapmak istediğini biliyorsan rahatlıkla bu kodları yazabilirsin.
Kod oluşturulmaz yani sen sıfırdan bir şeyi yaratamazsın fonksiyonlar zaten yazılım uygulamasının içeriğinde vardır bunların derslerini alıp tek tek öğrenip araştırıp anlamlarını bilip , birleştirip bir uygulama haline getirmen gerekir bu sayede oluşan kod bütününe bu kodları ben yazdım dersin.anladım peki kendin yeni bir kod oluşturmak istersen eyer, farklı forumlardan yardım almaksızın . nasıl oluşturulur ?
şimdi anladım sen sadece kodları birleştiriyorsun yani öylemi ? mesela oyun üretmek için zaten kodlar hazır sen nasıl bir oyun üretmek istitiyorsan sana lazım olan kodları alıyorsun sonra ortaya oyun çıkıyor doğru mu anlamışım ?Kod oluşturulmaz yani sen sıfırdan bir şeyi yaratamazsın fonksiyonlar zaten yazılım uygulamasının içeriğinde vardır bunların derslerini alıp tek tek öğrenip araştırıp anlamlarını bilip , birleştirip bir uygulama haline getirmen gerekir bu sayede oluşan kod bütününe bu kodları ben yazdım dersin.