Getcontact'ta kendi numaramıza etiket nasıl eklenir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba. Getcontact'ta kendimize etiket ekleme yolu var mıdır? Kendime 5-6 tane etiket eklemem gerekiyor uzman grafik tasarımcısı vs. diye. :D Fake numarayla veya vs. bir şekilde kendime etiket atabilir miyim Getcontact'ta?

Moderatörün son düzenlenenleri:
all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Merhabalar değerli insan, o tarz bir şey mümkün değil ama arkadaş çevrenden rica ederek seni öyle kayıt etmelirini isteyebilirsin.
Bu çözüm senin için yararlı olacaktır. Mesela arkadaşın Grafikçi Diğer arkadaşın Uzman tasarımcı vesayre sonrasında değiştirseler bile getcontanct algılamıyor.
İyi günler dilerim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşların seni eklediği için kendin yapacağını düşünmüyorum. fakat o uygulamayı yüklemeyenler için nasıl eklediklerini göremiyorsun belki o yönden bişeyler olabilir ama çok büyük bir uygulama değil kodlanarak bişeyler yapılabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
çevrendeki insanlara söyle isimlerini farklı şekilde kayıt etsinler benim arkadaşım kendi kaydını Rent A Car yaptırmıştı bana :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşların seni eklediği için kendin yapacağını düşünmüyorum. fakat o uygulamayı yüklemeyenler için nasıl eklediklerini göremiyorsun belki o yönden bişeyler olabilir ama çok büyük bir uygulama değil kodlanarak bişeyler yapılabilir.
nasıl yapabiliriz mesela

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Çevrendekilerle anlaş hocam onlar telefonuna öyle kaydetsin anca o şekilde yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...