Gitar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Beyler yeni gitara başlayan birisiyim malum karantinadan dolayı yapılıcak birşeyler ararken gitar ile tanıştım. Sizce internetten mi öğrenmek daha kolay yoksa irl de kursa giderek mi ?

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Tabiiki de kursa gitmekle daha kolay öğrenirsin. Uygulamalı öğrenmiş olursun. Ama şu sıralar nasıl gidersin bilemem.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hocam böyle bir zamanda internet daha faydalı olacaktır diye umuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kursa gitmen daha sağlıklı olur daha detaylı bir şekilde öğrenebilirsin fakat youtube'dan videolar izleyerek de bunu başarabilirsin bana kalırsa youtube'dan destek alarak kendin de deneyerek öğren daha iyi olabilir bol şans <3

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Teşekkürler fikirleriniz için

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bir ders daha sonra yalnız öğrenebileceğiniz iyi bir başlangıç olur

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bence internetten öğren kardeş daha güvenli olur senin için kusrta kalabalık olur ister istemez sıkıntı alırsın virüs nedeniyle

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kurs daha iyi ve net de başka online eğitim veya videolar izlemelisin

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
şahsen ben internet ortamında öğrenememiştim uygulamalı birinin göstermesi daha etkili

Artifice
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Hocam kendim yaklaşık 1 sene gitar kursuna gittim. Normal internette gitar öğrenmekten daha kolay oluyor açıkçası ancak şu karantina günlerinde kursa gitmen pek mümkün değil. Onun yerine internetten öğretici videolar izleyerek öğrenebilirsin. Sonuçta öğrenmek isteyen bir insan her türlü yoldan öğrenir :)

consigliere
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kardeşim kursa giderek daha iyi öğrenirsin ancak malum zamanda internetten öğrenmeye çalış

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kursa gidersen daha iyi olur ben kaykay sürüyorum ilk başlarda internetten öğrenmeye çalıştım hiçbir başarı elde edemedim, arkadaşımdan öğrendim neyi nasıl yapıcağımı sorabiliyordum en azından daha hızlı öğrendim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben gitarı kursa gitmeden öğrendim. Pratikte canlı müzik yapacak kadar iyiyim. Ama hala nota gördüğümde far ile tavşan ilişkisi aklıma geliyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Beyler yeni gitara başlayan birisiyim malum karantinadan dolayı yapılıcak birşeyler ararken gitar ile tanıştım. Sizce internetten mi öğrenmek daha kolay yoksa irl de kursa giderek mi ?

orta seviye gitaristim kardeşim kesinlikle ama kesinlikle sana tavsiyem kursa git çünkü ben internetten öğrenmeyi denedim öğrendim de problem yoktu fakat herşey kursa gidene kadar normal skıntı yok çalabiliyordum ama , kursa gittim bi de baktım ki bastığım notaların iki tanesi benım bastığım gibi basılmıyor kısacası doğru bsıyorum ama parmak yerlerim yanlştı , yanlışı doğruya çevirmek çok daha zor ben sna öyle söyliym doğrusunu eğitimci kursta verir kesinlikle :) iyi günler

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
orta seviye gitaristim kardeşim kesinlikle ama kesinlikle sana tavsiyem kursa git çünkü ben internetten öğrenmeyi denedim öğrendim de problem yoktu fakat herşey kursa gidene kadar normal skıntı yok çalabiliyordum ama , kursa gittim bi de baktım ki bastığım notaların iki tanesi benım bastığım gibi basılmıyor kısacası doğru bsıyorum ama parmak yerlerim yanlştı , yanlışı doğruya çevirmek çok daha zor ben sna öyle söyliym doğrusunu eğitimci kursta verir kesinlikle :) iyi günler
internetten kurs satın aldım bakalım bende de bir sıkıntı olursa İRL de gidicez artık yapıcak birşey yok

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
internetten kurs satın aldım bakalım bende de bir sıkıntı olursa İRL de gidicez artık yapıcak birşey yok

o zaman çok iyi izlemen gerekir ben mesele SOL MAJOR akoruunu yanlış basmıstm adam öğretene kadar doğğrusunu damarı çatladı benım de öğrenene kadar , yani doğru sesi verebiliyroum ama yanlış basıyorum bu da ileride ki seslere basmaya çalıştığın zaman büyük sıkıntı çıkarıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...