g402 Hypreion var knk hem daha ele yatkın hem baya hoşuna gider ben kullanıyorum al derimFiyatı 650TL sıfır arkadaşım satacak bana lakin daha iyisi var mı bu fiyatlarda fare hoşuma gitti lakin kararsızEkli dosyayı görüntüle 88813 kaldım yorumlarınızı bekliyorum.
Hassaiyet olarak ve tutuş anlamin çok iyi ama 650 tl daha maous bulablirsin emin olFiyatı 650TL sıfır arkadaşım satacak bana lakin daha iyisi var mı bu fiyatlarda fare hoşuma gitti lakin kararsızEkli dosyayı görüntüle 88813 kaldım yorumlarınızı bekliyorum.
knk pek benlik değil ya o mouse malesef.g402 Hypreion var knk hem daha ele yatkın hem baya hoşuna gider ben kullanıyorum al derim
mesela ?Hassaiyet olarak ve tutuş anlamin çok iyi ama 650 tl daha maous bulablirsin emin ol
katılıyorum bu arada kişiden kişiyede değişir senin zevkinede bağlı bişeyHassaiyet olarak ve tutuş anlamin çok iyi ama 650 tl daha maous bulablirsin emin ol
Fiyatı 650TL sıfır arkadaşım satacak bana lakin daha iyisi var mı bu fiyatlarda fare hoşuma gitti lakin kararsız kaldım yorumlarınızı bekliyorum.
kral nasıl farebrom bende de var aynısı net alınır
teşekkürler değerli yorumun için şuan bi kararsız kalmadım değilSıfırlarına baktım da 900 1K fiyat arası biçmişler eğer 650 liraya alacaksan alabilirsin tatmin eder seni Pixart PMW3360 optik sensör +250IPS + 50g hızlanması var ips değeri olarak biraz düşük ama ben sana daha iyi olarak SteelSeries Rival 310 faresini önermek istiyorum hızlanma değeri 50G ve 350ips daha iyidir buna da bir bak şans ver derim
v2 olanı mı ?hocam razer deathadder sıfır bulabiliyorsan efsane mouse bunlar pek hoş degil
Hocam bunun gibi mouse zor bulursun ben almanı tavsiye ederim bu fiyata daha iyisi biraz zor bulunur.Fiyatı 650TL sıfır arkadaşım satacak bana lakin daha iyisi var mı bu fiyatlarda fare hoşuma gitti lakin kararsız kaldım yorumlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?