Letgo'dan ürün almak mantıklı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yaza doğru bir laptop almayı düşünüyorum malûm bilgisayarım bozuldu ve letgoda güzel bilgisayarlar var sadece bataryaları ölü yazıyorlar sizce ne kadar güvenilir ve elden almak daha mı mantıklı

Üye
5 HİZMET YILI
şuan benimki laptop eğer evde kalıyorya bence hic alma masa üstü al ben mesala laptop kulanıyom herzaman yer değiştirdiğim icin masa üstü daha iyi

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
eğer pc sürekli evde kalcaksa bence masaüstü al eğer bilgisayarlardan iyi anlıyosan letgodan gidip alabilirsin 2. el ama sonra sıkıntı yaratabilir pc oyüzden en iyisi masaüstü sıfır pc almak

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
eğer pc sürekli evde kalcaksa bence masaüstü al eğer bilgisayarlardan iyi anlıyosan letgodan gidip alabilirsin 2. el ama sonra sıkıntı yaratabilir pc oyüzden en iyisi masaüstü sıfır pc almak
Sürekli seyahat ediyorum laptop daha iyi ama malum dolar çok fazla

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Alınır. Fakat satan kişilere göre değişir alan kişiyi araştır eğer güvenilirse bilgisayarı bilgisayardan anlayan birisiyle birlikte al.
şuan benimki laptop eğer evde kalıyorya bence hic alma masa üstü al ben mesala laptop kulanıyom herzaman yer değiştirdiğim icin masa üstü daha iyi
Bu arada her zaman yer değiştiriyorsa masaüstü değilde laptop önerilir.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Almadan Önce Bir Bilgisayarcıya Götürmeyi Teklif Et Ama Senin Tanıdığın Olsun

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
İlk önce garanti ve belgesine baktır bunlar yoksa iyi bir pc bakım yapan bir bilgisayarcıya götür yada yanında pc den iyi anlayan biri olsun
Laptop alırken dikkat edeceğin husus ilk başta kendi denemendir
Pc nin çok ısınması
Mavi ekran vermemesi
Bataryanın ölü olması güç harcamasınin nasıl olduğa dikkat etmelisin

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Bilgisayarı uygun fiyata satıyorsa almanı tavsiye ederim bataryayı illa degiştirirsin ucuza öyle kullanabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Denilicek herşey denmiş tanıdık bir pc ciye götürmeyi teklif et kabul etmezse deneme bileki bataryaları ölü ise fişte oynamak zorundasın kasa alman daha mantıklı olur ama illa alıcam dersen bir kontrol ettir özelliklerini yazarsan veya bir yerden yayın açarsan kontrol edebilirim bu işle uğraşıyorum fps testi ekran kartı testi gibi testleri yapabilirim

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bende letgodan alıcam güvenebilirsin ama tabi kendinde bir kontrol et önce

Üye
5 HİZMET YILI
knk biraz paraya kıyıp veya düşük faizli kredi alıp güzel bir laptop al bence

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Eğer çok hareketli bir kişi değişlsen laptopun bataryasının pek önemi yok ki neredeyse tüm laptonların bataryaları bir zaman sonra ölüyor. Al yani

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
6000 maksimum oyun oynayan birisiyim bu arada.

Teşekkürler
buyur seç beğen al

Ön Bilgi: Gaming laptopları seçerken yüksek grafik ayarlarına uygun ekran kartı ile performans serisi güncel işlemci ile daha sonra yüksek RAM ve hafızaya sahip olmalarına dikkat ediyorum. Oyun performansı ekran kartı ile doğrudan ilişkilidir, artan kur dolayısıyla oyun için üretilmiş ekran kartına sahip ürünler bütçende ne yazık ki bulunmuyor. Dolayısıyla bütçen dahilinde en uygun ürünleri önermenin yanı sıra bu amaç için üretilen ürünleri de ekliyorum." with "İnternette daha düşük fiyat etiketlerine sahip ürünler görüyor olabilirsin, fakat Windows 10, 32 GB depolama alanına kurulduğunda geriye kullanımın için alan bırakmıyor. Cihazı rahatlıkla kullanamayacağın için o ürünleri önermiyorum."
Senin için en iyi ürünler:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Neden bu ürün?
10. nesil işlemcisi ile günlük işlerini kolaylıkla yapabilirisin. Windows ön yüklü gelmesi sebebiyle ek masraf yapmazsın. Günümüz standartlarına göre düşük ekran çözünürlüğüne sahip.

Neden bu ürün?
2019 model işlemcisi ile günlük işlerini akıcı bir şekilde yapabileceğin bir ürün. Depolama alanı ve RAM'i zamanla yetersiz kalabilir. Windows önyüklü geldiği için ek masraf yapmazsın.

Eğer ayırdığın bütçeyi arttırabilirsen aşağıdaki ürünleri öneririm

Neden bu ürün?
Oyun için üretilmiş grafik kartı ile orta-üst seviye oyunları oynayabilirsin. %80 ekran-gövde oranına sahip yüksek çözünürlüklü ekranı parlak ve canlı renklere sahip.

Neden bu ürün?
Güncel grafik kartına sahip olmasa bile birçok oyunu oynayabileceğin iç donanıma sahip. Yansımaz mat ekranı yüksek çözünürlüğe sahip.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
buyur seç beğen al

Ön Bilgi: Gaming laptopları seçerken yüksek grafik ayarlarına uygun ekran kartı ile performans serisi güncel işlemci ile daha sonra yüksek RAM ve hafızaya sahip olmalarına dikkat ediyorum. Oyun performansı ekran kartı ile doğrudan ilişkilidir, artan kur dolayısıyla oyun için üretilmiş ekran kartına sahip ürünler bütçende ne yazık ki bulunmuyor. Dolayısıyla bütçen dahilinde en uygun ürünleri önermenin yanı sıra bu amaç için üretilen ürünleri de ekliyorum." with "İnternette daha düşük fiyat etiketlerine sahip ürünler görüyor olabilirsin, fakat Windows 10, 32 GB depolama alanına kurulduğunda geriye kullanımın için alan bırakmıyor. Cihazı rahatlıkla kullanamayacağın için o ürünleri önermiyorum."
Senin için en iyi ürünler:

Neden bu ürün?
10. nesil işlemcisi ile günlük işlerini kolaylıkla yapabilirisin. Windows ön yüklü gelmesi sebebiyle ek masraf yapmazsın. Günümüz standartlarına göre düşük ekran çözünürlüğüne sahip.

Neden bu ürün?
2019 model işlemcisi ile günlük işlerini akıcı bir şekilde yapabileceğin bir ürün. Depolama alanı ve RAM'i zamanla yetersiz kalabilir. Windows önyüklü geldiği için ek masraf yapmazsın.

Eğer ayırdığın bütçeyi arttırabilirsen aşağıdaki ürünleri öneririm

Neden bu ürün?
Oyun için üretilmiş grafik kartı ile orta-üst seviye oyunları oynayabilirsin. %80 ekran-gövde oranına sahip yüksek çözünürlüklü ekranı parlak ve canlı renklere sahip.

Neden bu ürün?
Güncel grafik kartına sahip olmasa bile birçok oyunu oynayabileceğin iç donanıma sahip. Yansımaz mat ekranı yüksek çözünürlüğe sahip.
Wow teşekkürler

Üye
6 HİZMET YILI
selamlar. ocak-şubat gibi bir ihaleden elimize 20-25 adet piyasası birbirinden farklı sıfır ve ikinci el oyuncu notebookları gelecek. iletişime geçersen yardımcı olabilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Sadece batarya ölü ise sorun yok sürekli fiş de yada yeni batarya ile kullanabilirsin ama kesinlikle senin tanıdğın bir pc cinin güzelce kontrol etmesi gerekli ,

Kesinlikle test ettirmeden yada etmeden uzaktan kargo yolu ile alışveriş yapma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...