kanka onu bende yaşadım .d point blank oynuyordum zamanında geçenlerde indirdim hesabı unuttum e posta filan aynen dediğin gibi kurtartma e postasından halletmeye çalıştım 3-5 gün değil geri mail alamadım hiçgmail şifremi unuttum. daha dogrusu eskiden oynadığım bir oyun için lazımdı. ama şimdi bulamıyorum. şifremi unuttum diyince de telefona sms gönderiyor fakat telefon da eski numaram. telefon numaram yok diyince de kurtarma epostası diyor onu da yazıyorum doğru diyor kurtarma emaili gönderiyor . kod yani . kodu yazıyorum . 3-5 gün içerisinde dönüş yapılacaktır diyor email ile . fakat 2 - 3 kere denedim her seferinde de 3-5 gün bekledim. birşey yok cevap felan. bildiğiniz birşey var mı yardımı dokunacak. ya da böyle hacker lık la uğraşan felan.
dönmeyecekler knaka döneriz diyolar dönmüyolar hesap gittiartık yapacak bırşey yok donüş zamanını bekleyeceksin
Bu yöntem mantıklı fakat bunu yapmak için o gmailin gerçekten bir önemi olması lazım. Mesela banka hesabının kayıtlı olduğu veya iş için vs yani. Ama mantıklı bir yöntem.Çok önemliyse sana yöntemi söyleyeyim kardeşim . Eski numaranı ara eğer açık değilse eskiden kimin adına kayıtlıysa telefon bayiye git eski numaramı çıkarmak istiyorum de 50 TL ye çıkarırlar . Daha sonra hattı aktif ettir kod gönder telefonuna gelecektir . Daha sonra o kodu girince otomatik maile girebilirsin
İşte değecek bişeyse eğer yapsın yoksa gerek yok . Bankalarda mail güncelleme kolay müşteri hizmetleri ya da şube hallediyor hemen . Yeter ki para yatıracağım de onlaraBu yöntem mantıklı fakat bunu yapmak için o gmailin gerçekten bir önemi olması lazım. Mesela banka hesabının kayıtlı olduğu veya iş için vs yani. Ama mantıklı bir yöntem.
Hahahaİşte değecek bişeyse eğer yapsın yoksa gerek yok . Bankalarda mail güncelleme kolay müşteri hizmetleri ya da şube hallediyor hemen . Yeter ki para yatıracağım de onlara
Ha eğer numarayı başkası aldıysa rica et durumu izah et kodu alİşte değecek bişeyse eğer yapsın yoksa gerek yok . Bankalarda mail güncelleme kolay müşteri hizmetleri ya da şube hallediyor hemen . Yeter ki para yatıracağım de onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?