Gmail Yardım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ich heiße Dimitris
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhabalar, kullandığım bir e-posta adresine gizlice arkadaşım kendi telefonunu koymuş. E-postama giremiyorum telefon onayı istiyor. Telefon onayı olmadan e-posta'mı nasıl açarım? :(( (Yardımlarınızı bekliyorum)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Bak simdi o gmail hesabını açarken senden daha önce açılmış yedek bir e posta isteyecektir onu önceden yazman lazımdı çalınma gibi durumlarda şifreni yenileyebilmen için yazdığın e postana onay gelecekti.Bunu yapmadıysan başka bir yolunu bilmiyorum
Bu arada geçmiş olsun

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
banada olmuştu bişeylere tıkladım hesabı ne zaman kurduğuma dair bilgileri aldı ay ve yıl direk girebildim hesaba şifre telefon herşey değişmişti

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hesabının açıdığı tarihi
Hesabının ismini soyismini
Doğum tarihini
Eski şifreni

Tek çare var yukarda kilerin hepsini biliyorsan şifremi unuttum de ordan telefon numaramı unuttum ve ya yedek emaili unuttum diye seçenek olması lazım orda soy isim gibi şeyler sorması gerek onları onayla sana şifre değiştirme hakkı verebilir

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
eğer arkadaşın kötü niyrtliyse söyle ben davaya gidiyorum de baktın uzlaşmaya gelmiyo önce polise anlat sonra dava ac DAVAYI AÇ! cidden hem haddini bildirirsin hem yolunu bulursun

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bende de aynı duruma benzer ama arkadaşım deilde ben kendi numaram yüzünden fatura sebebiyle kapanmıştı herneyse işete telefondan giremedim pc de denedim bir dogrulama sormadan otomatikmen giriş yaptı doğrulama istemedi ama artık sadece bende mi şanstan oldu bilmiyorum ama denemeye değer.;)

Ultra Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İlk başta kayıt olurken kurtarma epostası girdiysen oradan şifreni sıfırlayıp yeni şifre alabilirsin. Ardından da o numarayı kaldırırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...