God of War hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
God of War hakkında ne düşünüyorsunuz? Gelin tartışalım, oyun iyiydi gibi kısa cevaplar vermekten ziyade hangi yönünü iyi bulduğunuzu, hangi yönlerini sevdiğinizi belirtirseniz sevinirim. Oyunu almak isteyenler için bir rehber olmuş olur. Bana göre oyun tam anlamıyla bir başyapıt, hikayesi sürükleyici ve grafik açısından da muazzam bir oyun. Tekrara da sarmıyor, sinematiği de harikaydı. Ben bu yüzden çok beğendim, sizlerin düşünceleri nedir? Eğer oyunun bir bölümü hakkında bilgi verecekseniz de spoiler içinde verirseniz sevinirim.

Son bölümünde Baldur annesi Freya'yı affetmediğini söylüyor ve annesi Freya'yı öldürürken Kratos Baldur'u öldürüyor. Ah be senarist, üzdün bizi. Kratos Baldur'u öldürmeseydi bu sefer de Freya ölecekti :(

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
PS 4'de oynamak çok zordu ama PC'de çok iyiydi. Grafikler falan muazzam.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Grafikleri vs arkadasın dedigi gibi mukemmel otesi, hikayesi de mukemmel. Herkese tavsiye ederim.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Göklerden gelen bir kedi
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Sağ olsun bir arkadaş sayesinde oynuyorum ve inanılmaz bir oyun, bitirmek üzereyim. O arkadaşa buradan teşekkürler, seviliyorsun <3

Son düzenleme:
ONLY THE DEAD SEE
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
God of War güzel ama şu an biraz pahalı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
God of War hakkında ne düşünüyorsunuz? Gelin tartışalım, oyun iyiydi gibi kısa cevaplar vermekten ziyade hangi yönünü iyi bulduğunuzu, hangi yönlerini sevdiğinizi belirtirseniz sevinirim. Oyunu almak isteyenler için bir rehber olmuş olur. Bana göre oyun tam anlamıyla bir başyapıt, hikayesi sürükleyici ve grafik açısından da muazzam bir oyun. Tekrara da sarmıyor, sinematiği de harikaydı. Ben bu yüzden çok beğendim, sizlerin düşünceleri nedir? Eğer oyunun bir bölümü hakkında bilgi verecekseniz de spoiler içinde verirseniz sevinirim.

Son bölümünde Baldur annesi Freya'yı affetmediğini söylüyor ve annesi Freya'yı öldürürken Kratos Baldur'u öldürüyor. Ah be senarist, üzdün bizi. Kratos Baldur'u öldürmeseydi bu sefer de Freya ölecekti :(
Oyunun olay orgüsünün yanında grafikleri ve işleyişi muazzamdı. Ben hiç bir oyununu oynamadım fakat izledim, sanırım yorum yapmamda sakınca yoktur. Oyunun sakin bir tonda ilerlemesi ayrı bir heyecan katıyordu, o gerilimi hissedebiliyorduk. İskandinav doğası zaten oyunu büyüleyen kısım. Benim için en can alıcı noktalar Atreus'u kendimiz gibi eğitebilmemiz bazı sahnelerde baba oğul duygulu anlar yaşatabiliyorlar.
Benim de en sevdiğim sahne Kratos Vs Baldur ve Baldur'a veda :(

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Başarılı bir oyun, en beğendiğim yanlarından biri optimizasyon konusunda sorunsuz olması ve hikaye yönünde aşırı kasmaktansa görsel şölene daha fazla odaklandıklarını düşünüyorum. Bu bir artı bana göre.

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Çok iyi, özellikle hikaye. Baştan oynuyorsanız çok daha eğlenceli olacak ayrıca harika hikaye ve dokuya sahip PC'deki yeni sürüm kalpleri kazandı.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
@Demonslayer3
Baldur vs Kratos harikaydı da orada keşke Baldur'a ya da Freya'ya zarar gelmeseydi...

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
@yusaguroglu oyunun hangi sahnelerinden etkilendiğini spoiler içinde belirtir misin? Hangi sahneleri iyiydi?

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Grafikleri işleyiş her şeyi süper ama biraz fiyatı tuzlu.

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
Bence önemli bir başyapıt, grafikler iyi. Hikaye çok iyi, oynanış kısıtlı gibi gelebilse de bazen iyi yine de gelecek oyunda en büyük düşman Thor olacağı için önemli bir oyundur oyun dünyası için ama bana göre dünyanın şu ana kadar yapılmış en iyi oyunu tabii ki Red Dead Redemption 2'dir. Üzerine bir oyun görmedim daha henüz ikinci olarak da God of War olabilir.

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Oyun hakkında konuşacak olursam:
+
Hikaye güzel.
Tempo güzel, bazen bozuyor.
Gizli kamera modunda tam ismini hatırlamıyorum, yapımcıların bizle dalga geçme ayrıntısı güzel.
Eğlenceli bir oyun.

-
Sonu bana saçma geldi.
Karakter cok abartılıyor fakat oyun evreninde o güçte olması cok mantıksız. yapımcılar kendilerini zeki sanmıs gibi sanki.
Balta atma bugu vardı. PC'de var mı bilmiyorum ama PS 4'te vardı. Arada sırada olan asırı saçma bir bug.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Oyun, grafikler, oynanış, hikaye açısından muazzam bir oyun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...