God of War hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Konuyu başlatan
  • Moderatör
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Sonu bana saçma geldi.
Son bölümünde yattıktan sonra kulübede bir adam beliriyor, sanırım Ragnarok oyununda o konuyu ele alacaklar. Spoiler gibi bırakmışlar, sonunu ben de pek sevmedim.

Karakter cok abartılıyor.
Kratos ve oğlu Atreus'un sürekli biz tanrıyız demesini falan ben de saçma buldum. Karakter aşırı abartılmış.

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhabalar :)

Profesyonel bir oyuncu gibi konuşmayacağım ancak oyun deneyimlerime dayanarak bir yorumda bulunmak isterim.

Öncelikle PS zamanlarında çok yoğun olarak oynadığım bir oyundu. PC sürümü ile birlikte bazı grafiksel avantajlar da beraberinde geldi aslına bakılırsa. Kaplama kalitesi ve çözünürlük çok daha iyi olduğu için insana harika bir deneyim sunuyor.

Gölgelendirmeler ve yansıma konusunda bariz bir iyileştirme yapılmış ve bu durum oyunun çok daha güzel gözükmesine, doğal durmasına neden olmuş.
Bunun yanı sıra oyunda NVidia'nın DLSS ve Reflex desteği de bulunuyor. DLSS ayarlarında birden fazla seçenek ile aslında sisteme göre bir değer elde etmemize olanak sağlanmış.

Kısaca iyi bir sistemi olanlar kaliteye odaklanabiliyor ya da orta seviyelerde bir sisteme sahipsek performans moduyla çok daha yüksek FPS oranlarına ulaşabiliyoruz.
Reflex özelliği ise daha akıcı bir oynanış sunuyor. Bu kısım özellikle dodge mekaniğinde ya da kontra atak yaptığınız savunma kısmında daha ön plana çıkıyor. Geniş ekran desteğini de unutmamak lazım. Ben oyunu 3440x1440 çözünürlükte, yani Ultra Wide olarak oynadım. Geniş ekranla oynadıktan sonra oyunun keyfini çok daha fazla hissediyorsunuz diyebilirim.

Güzel bir konu olmuş, teşekkürler.

İyi forumlar.

Üye
3 HİZMET YILI
Grafik ve hikaye bakımından iyi olduğunu zaten herkes biliyor bu yüzden tartışmaya gerek yok fakat ben komboların yeterince tatmin etmediğini düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bence güzl oyunama 4.cüsü çok iyi gelemdi ilk 3 ü kesinlikle oynanmalı 4te biraz kötü gelid bana belkide çok fazla izleyip bilmemden dolayıdır

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
oynarken zevk alabileceğin oyunlardan biri hele hikayesi mükemmel

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hikayesi ve oyun gidişatı açısından harika bir oyun.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hikayesi içim adam vururum efsane bir oyun

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
pc için çok güzel bir oyun internet cafe de oynadim grafikleri harika

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
harika bir oyun eleştirebileceğim tek şey var o da biraz fazla filler var gibiydi

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
playstationa çıkmış en iyi hikayeli oyunlardan biridir. bossları zorlayıcılık seviyesi hikayesi ile. tek sevmediğim kısım sürekli dandik canavarları kesiyorsun bosslara gitmek için seri boyunca gerçi o tüm hikayeli oyunlarda var bu tarz olanlarda.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Oyunun baştan aşağı değiştirmek çok iyi bir cesaret ve sonunda çıkardıkları iş gerçekten tek kelime ile muazzam.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ps5 için süper bence grafikleri mükkemmel bi ara oynamıştım çok pis sarıyo ps5 içinde ps4 içinde tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...