- Moderatör
-
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Oyunu bitirdin mi?PS 4'de oynamak çok zordu ama PC'de çok iyiydi. Grafikler falan muazzam.
Oyunun hangi yönünü iyi buldun ya da hangi bölümünü beğendin? Tartışmak isterim seninle.Gelmiş geçmiş tüm zamanların en iyi oyunu. Red Dead Redemption 2'den sonra.
Evet bitirdim.Oyunu bitirdin mi?
Oyunun olay orgüsünün yanında grafikleri ve işleyişi muazzamdı. Ben hiç bir oyununu oynamadım fakat izledim, sanırım yorum yapmamda sakınca yoktur. Oyunun sakin bir tonda ilerlemesi ayrı bir heyecan katıyordu, o gerilimi hissedebiliyorduk. İskandinav doğası zaten oyunu büyüleyen kısım. Benim için en can alıcı noktalar Atreus'u kendimiz gibi eğitebilmemiz bazı sahnelerde baba oğul duygulu anlar yaşatabiliyorlar.God of War hakkında ne düşünüyorsunuz? Gelin tartışalım, oyun iyiydi gibi kısa cevaplar vermekten ziyade hangi yönünü iyi bulduğunuzu, hangi yönlerini sevdiğinizi belirtirseniz sevinirim. Oyunu almak isteyenler için bir rehber olmuş olur. Bana göre oyun tam anlamıyla bir başyapıt, hikayesi sürükleyici ve grafik açısından da muazzam bir oyun. Tekrara da sarmıyor, sinematiği de harikaydı. Ben bu yüzden çok beğendim, sizlerin düşünceleri nedir? Eğer oyunun bir bölümü hakkında bilgi verecekseniz de spoiler içinde verirseniz sevinirim.
Son bölümünde Baldur annesi Freya'yı affetmediğini söylüyor ve annesi Freya'yı öldürürken Kratos Baldur'u öldürüyor. Ah be senarist, üzdün bizi. Kratos Baldur'u öldürmeseydi bu sefer de Freya ölecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?