God of War hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
şuana kadar gördüğüm mekanikleri en iyi olan oyunlardan biriydi hardda bitirdim valkürler dahil oyunda tartışılacak pek bir şey yok :D

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
oyun cok iyi bence detayları felan ama ben oynuyu oynamadım sadece videolardan gördügün kadarını söylüyorum bence gayet iyidi

Üye
3 HİZMET YILI
Grafikleri vs dedigi gibi mukemmel , hikayesi de mukemmel. tavsiye ederim.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hikayesinin mükemmel olduğunu grafiklerin tatmin edici ve o vahşilik hissini hissedebildiğin oyun

Üye
3 HİZMET YILI
God of War hakkında ne düşünüyorsunuz? Gelin tartışalım, oyun iyiydi gibi kısa cevaplar vermekten ziyade hangi yönünü iyi bulduğunuzu, hangi yönlerini sevdiğinizi belirtirseniz sevinirim. Oyunu almak isteyenler için bir rehber olmuş olur. Bana göre oyun tam anlamıyla bir başyapıt, hikayesi sürükleyici ve grafik açısından da muazzam bir oyun. Tekrara da sarmıyor, sinematiği de harikaydı. Ben bu yüzden çok beğendim, sizlerin düşünceleri nedir? Eğer oyunun bir bölümü hakkında bilgi verecekseniz de spoiler içinde verirseniz sevinirim.

Son bölümünde Baldur annesi Freya'yı affetmediğini söylüyor ve annesi Freya'yı öldürürken Kratos Baldur'u öldürüyor. Ah be senarist, üzdün bizi. Kratos Baldur'u öldürmeseydi bu sefer de Freya ölecekti :(
Yeni oyunda hikaye nasıl ilerliyor bilmiyorum ama çok müthiş bir oyun

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hayatımda oynadıgım en güzel oyunlardan birisi diyebilirim en sevdiğim god 3 teki o meşhur sahne fln d dkgfhk en son cıkan oyununu oynamaya fırsatım olmadı henüz

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hikaye aşırı klasik geldi ama bu açığını oynayışla kapatmışta ama arkadaş bu kadar iyi oynanışa 2-3 tane boss mu yakışır oyunu bitirdiğimde bu kadar mıydı dedim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
oynama fırsatım olmadı ama izlediğim kadarıyla güzel bir oyun

Üye
3 HİZMET YILI
ilk konsolum ps2deki tek oyunumdu her gece ailemden gizlice açar bitirmeye çalışırdım :(

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
oyun cidden sarıyor grafiklerinden tutunda animasyonlarına kadar çok kaliteli hikayesi de çok güzel pc de daha rahat diye düşünüyorum oynanış açısından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...