aga bana bu oyunu çok övüyolar güzelmiYayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Santa Monica Studio, aksiyon macera oyunu God of War Ragnarok için yeni bir güncelleme yayınladı. Yeni güncelleme yeni zırhları, artırılmış seviye sınırını, yeni büyüleri ve daha fazlasını içeriyor. New Game Plus adlı bu güncelleme ile yeni görünümler oyunculara sunuluyor.
Yeni güncelleme ile çeşitli görünümler geliyor!
Ekli dosyayı görüntüle 89559
God of War Ragnarok'un New Game Plus moduyla beraber yeni zırhlar, yükseltilmiş seviye sistemi, yeni büyüler ve daha fazlası oyuna dahil oluyor. Oyunu bitirir bitirmez, hikayeyi en baştan çok daha fazla seçenekle beraber yeniden deneyimlemek için doğrudan New Game Plus kısmına geçiş yapabiliyorsunuz.
New Game Plus seçeneğinde ekipmanlarınız, silahlarınız (Draupnir Mızrağı da dahil) ve becerileriniz önceki kaydınızdan devam ediyor. Böylece tüm cephaneliğinizi yolculuğunuzun başından itibaren kullanabiliyorsunuz.
Yeni güncelleme ile çeşitli zırhlar ve içerikler oyuna dahil oluyor. Bunlar ise:
- Kara ayının zırhı
- Spartan zırhı
- Ares zırhı
- Zeus zırhı
- Spartan Aspis – Yeni kalkan
- Yeni zırh görünümleri
- Yeni ve arttırılmış seviye sistemi
- Yeni büyüler
Ekli dosyayı görüntüle 89560
Absolutely right! I'm really excited about the fact that with the New Game+ you will gain more experience and enjoy more immersive gameplay!I dont know if the new level system will be good, but anything is better than the current one
Kanka ben 2018 God Of War'ı da oynadım. Bunu da oynadım. Şöyle söyleyebilirim ki, Bu senaryonun üzerine biraz daha bir şeyler ekleyebilirlerdi. Ama efsane bir konusu ve senaryosu var. Gerçekten çok sürüklüyor adamı.aga bana bu oyunu çok övüyolar güzelmi
Hocam valla ben Give me God Of War seviyesinde oynuyordum. Çıplak dövüşmeyi bir kere denedim. Tek hamlede Zeus'un yanına yolladılarYeni güncellemeler güzel olmuşta erkek adam zırh giymez full deli gibi çıplak savaşır haşmetli erkek olmak bunu gerektirir
güzel agam ölmeden önce deneaga bana bu oyunu çok övüyolar güzelmi
oyun fiyatına değermi? bende gow 1 var steamde ancak çoğu kişi aynı oyunun remasteredı oldugunu sölüyorYayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Santa Monica Studio, aksiyon macera oyunu God of War Ragnarok için yeni bir güncelleme yayınladı. Yeni güncelleme yeni zırhları, artırılmış seviye sınırını, yeni büyüleri ve daha fazlasını içeriyor. New Game Plus adlı bu güncelleme ile yeni görünümler oyunculara sunuluyor.
Yeni güncelleme ile çeşitli görünümler geliyor!
Ekli dosyayı görüntüle 89559
God of War Ragnarok'un New Game Plus moduyla beraber yeni zırhlar, yükseltilmiş seviye sistemi, yeni büyüler ve daha fazlası oyuna dahil oluyor. Oyunu bitirir bitirmez, hikayeyi en baştan çok daha fazla seçenekle beraber yeniden deneyimlemek için doğrudan New Game Plus kısmına geçiş yapabiliyorsunuz.
New Game Plus seçeneğinde ekipmanlarınız, silahlarınız (Draupnir Mızrağı da dahil) ve becerileriniz önceki kaydınızdan devam ediyor. Böylece tüm cephaneliğinizi yolculuğunuzun başından itibaren kullanabiliyorsunuz.
Yeni güncelleme ile çeşitli zırhlar ve içerikler oyuna dahil oluyor. Bunlar ise:
- Kara ayının zırhı
- Spartan zırhı
- Ares zırhı
- Zeus zırhı
- Spartan Aspis – Yeni kalkan
- Yeni zırh görünümleri
- Yeni ve arttırılmış seviye sistemi
- Yeni büyüler
Ekli dosyayı görüntüle 89560
Hocam kesinlikle oynamanı tavsiye ederim. Çok farklı bir deneyim emin olabilirsin.bu oyunu oynamalı mıyım?
O yorumları yapan arkadaşlara bende çok rastladım hocam. Remastered olmasıyla bir alakası yok. Konular çok çok farklı. Birinci oyunda yaşadıkların ile, Bu oyunda yaşadıkların ile bambaşka bir heyecan yaşıyorsun. Sürprizlerle dolu diyebilirim.oyun fiyatına değermi? bende gow 1 var steamde ancak çoğu kişi aynı oyunun remasteredı oldugunu sölüyor
Rica ederim hocamBilgilendirme icin tsk ederim hocam eline emegine saglık
Hocam naçizane fikrimi söylemem gerekirse, bu oyun için değer. Ha tabi senin fikrin farklıdır ona bir şey söyleyemem.bu zamanda alınır mı değer mi o paraya
kaç saatlik bir oyun süresi var tahmini 1 gün gider miHocam naçizane fikrimi söylemem gerekirse, bu oyun için değer. Ha tabi senin fikrin farklıdır ona bir şey söyleyemem.
Hocam yan görevleri oynamayıp sadece Ana görevlere odaklanırsan 15-17 saat arası götürüyor. Ama bu sürelerde bitirebilmen için hayvani bir reflekse ihtiyacın var diyebilirimkaç saatlik bir oyun süresi var tahmini 1 gün gider mi
Yok hocam. Daha pc'ye çıkmadı maalesef. Yakın zamanda da çıkartacaklarını düşünmüyorum.pcye uyarlandımı ragnarok hali ?
bu oyun güzelmi yani online filanmıAbsolutely right! I'm really excited about the fact that with the New Game+ you will gain more experience and enjoy more immersive gameplay!
Post automatically merged:
Kanka ben 2018 God Of War'ı da oynadım. Bunu da oynadım. Şöyle söyleyebilirim ki, Bu senaryonun üzerine biraz daha bir şeyler ekleyebilirlerdi. Ama efsane bir konusu ve senaryosu var. Gerçekten çok sürüklüyor adamı.
Single player hocam. Oyun efsane diyebilirim.bu oyun güzelmi yani online filanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?