God Of War; Ragnarök Oyununa New Game+ Eklentisi Geldi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Santa Monica Studio, aksiyon macera oyunu God of War Ragnarok için yeni bir güncelleme yayınladı. Yeni güncelleme yeni zırhları, artırılmış seviye sınırını, yeni büyüleri ve daha fazlasını içeriyor. New Game Plus adlı bu güncelleme ile yeni görünümler oyunculara sunuluyor.

Yeni güncelleme ile çeşitli görünümler geliyor!

9afd3f87-fd4d-437b-8cbb-d9c142809ee3.jpg

God of War Ragnarok'un New Game Plus moduyla beraber yeni zırhlar, yükseltilmiş seviye sistemi, yeni büyüler ve daha fazlası oyuna dahil oluyor. Oyunu bitirir bitirmez, hikayeyi en baştan çok daha fazla seçenekle beraber yeniden deneyimlemek için doğrudan New Game Plus kısmına geçiş yapabiliyorsunuz.

New Game Plus seçeneğinde ekipmanlarınız, silahlarınız (Draupnir Mızrağı da dahil) ve becerileriniz önceki kaydınızdan devam ediyor. Böylece tüm cephaneliğinizi yolculuğunuzun başından itibaren kullanabiliyorsunuz.

Yeni güncelleme ile çeşitli zırhlar ve içerikler oyuna dahil oluyor. Bunlar ise:

- Kara ayının zırhı
- Spartan zırhı
- Ares zırhı
- Zeus zırhı
- Spartan Aspis – Yeni kalkan
- Yeni zırh görünümleri
- Yeni ve arttırılmış seviye sistemi
- Yeni büyüler

610ef63b-56e7-4a57-b61d-4488620df076.jpg

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Santa Monica Studio, aksiyon macera oyunu God of War Ragnarok için yeni bir güncelleme yayınladı. Yeni güncelleme yeni zırhları, artırılmış seviye sınırını, yeni büyüleri ve daha fazlasını içeriyor. New Game Plus adlı bu güncelleme ile yeni görünümler oyunculara sunuluyor.

Ekli dosyayı görüntüle 89559

God of War Ragnarok'un New Game Plus moduyla beraber yeni zırhlar, yükseltilmiş seviye sistemi, yeni büyüler ve daha fazlası oyuna dahil oluyor. Oyunu bitirir bitirmez, hikayeyi en baştan çok daha fazla seçenekle beraber yeniden deneyimlemek için doğrudan New Game Plus kısmına geçiş yapabiliyorsunuz.

New Game Plus seçeneğinde ekipmanlarınız, silahlarınız (Draupnir Mızrağı da dahil) ve becerileriniz önceki kaydınızdan devam ediyor. Böylece tüm cephaneliğinizi yolculuğunuzun başından itibaren kullanabiliyorsunuz.

Yeni güncelleme ile çeşitli zırhlar ve içerikler oyuna dahil oluyor. Bunlar ise:

- Kara ayının zırhı
- Spartan zırhı
- Ares zırhı
- Zeus zırhı
- Yeni zırh görünümleri
- Yeni büyüler

Ekli dosyayı görüntüle 89560
aga bana bu oyunu çok övüyolar güzelmi

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
I dont know if the new level system will be good, but anything is better than the current one
Absolutely right! I'm really excited about the fact that with the New Game+ you will gain more experience and enjoy more immersive gameplay!
Post automatically merged:

aga bana bu oyunu çok övüyolar güzelmi
Kanka ben 2018 God Of War'ı da oynadım. Bunu da oynadım. Şöyle söyleyebilirim ki, Bu senaryonun üzerine biraz daha bir şeyler ekleyebilirlerdi. Ama efsane bir konusu ve senaryosu var. Gerçekten çok sürüklüyor adamı.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Yeni güncellemeler güzel olmuşta erkek adam zırh giymez full deli gibi çıplak savaşır haşmetli erkek olmak bunu gerektirir

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yeni güncellemeler güzel olmuşta erkek adam zırh giymez full deli gibi çıplak savaşır haşmetli erkek olmak bunu gerektirir
Hocam valla ben Give me God Of War seviyesinde oynuyordum. Çıplak dövüşmeyi bir kere denedim. Tek hamlede Zeus'un yanına yolladılar :D Ondan beridir tövbeliyim :D

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
oyy tadından yenmez heee:soner:

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI

Ekli dosyayı görüntüle 89559

- Kara ayının zırhı
- Spartan zırhı
- Ares zırhı
- Zeus zırhı
- Yeni zırh görünümleri
- Yeni büyüler

Ekli dosyayı görüntüle 89560
oyun fiyatına değermi? bende gow 1 var steamde ancak çoğu kişi aynı oyunun remasteredı oldugunu sölüyor

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bilgilendirme icin tsk ederim hocam eline emegine saglık

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bu oyunu oynamalı mıyım?
Hocam kesinlikle oynamanı tavsiye ederim. Çok farklı bir deneyim emin olabilirsin.
oyun fiyatına değermi? bende gow 1 var steamde ancak çoğu kişi aynı oyunun remasteredı oldugunu sölüyor
O yorumları yapan arkadaşlara bende çok rastladım hocam. Remastered olmasıyla bir alakası yok. Konular çok çok farklı. Birinci oyunda yaşadıkların ile, Bu oyunda yaşadıkların ile bambaşka bir heyecan yaşıyorsun. Sürprizlerle dolu diyebilirim.

Fiyatına gelecek olursak, bir oyuna 300 TL+ verilmesinden yana değilim. Hiçbir zaman da olmadım. Ama bazı oyunlar için bu sınırı aşmak her zaman iyidir. Bu oyunda onlardan biri. Verdiğin parayı fazlasıyla karşılayan efsane oyunlardan birisi.

Bilgilendirme icin tsk ederim hocam eline emegine saglık
Rica ederim hocam :)

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
bu zamanda alınır mı değer mi o paraya

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
4 HİZMET YILI
pcye uyarlandımı ragnarok hali ?

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kaç saatlik bir oyun süresi var tahmini 1 gün gider mi
Hocam yan görevleri oynamayıp sadece Ana görevlere odaklanırsan 15-17 saat arası götürüyor. Ama bu sürelerde bitirebilmen için hayvani bir reflekse ihtiyacın var diyebilirim :D Ben 6-7 günde yan görevleri ile birlikte bitirmiştim.

pcye uyarlandımı ragnarok hali ?
Yok hocam. Daha pc'ye çıkmadı maalesef. Yakın zamanda da çıkartacaklarını düşünmüyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Absolutely right! I'm really excited about the fact that with the New Game+ you will gain more experience and enjoy more immersive gameplay!

Kanka ben 2018 God Of War'ı da oynadım. Bunu da oynadım. Şöyle söyleyebilirim ki, Bu senaryonun üzerine biraz daha bir şeyler ekleyebilirlerdi. Ama efsane bir konusu ve senaryosu var. Gerçekten çok sürüklüyor adamı.
bu oyun güzelmi yani online filanmı

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
birkaç saate indirip deneyeceğim ben de bakalım nasıl bir şey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...