Onaylı Üye
bea' Alıntı:Kardeşim bende yine bişey olmuyo yazılar kırmızı kalıyo yanı kesın cozum deıl
XMatraxX38' Alıntı:bea' Alıntı:Kardeşim bende yine bişey olmuyo yazılar kırmızı kalıyo yanı kesın cozum deıl
TEAMWİER VARSA YARDIM EDİYİM?
BİDE MHLOADERİ AÇ HESABIN FELAN AÇIKMI BAK SONRA MHLOADERİ AÇ DEDİĞİMİ YAP
burakhafo' Alıntı:kardeşim bende menü acılmıyor bir yardım
XMatraxX38' Alıntı:XMatraxX38' Alıntı:bea' Alıntı:Kardeşim bende yine bişey olmuyo yazılar kırmızı kalıyo yanı kesın cozum deıl
SİTEYE GİR İLK ÖNCE SONRA DENE MHLOADERİ AÇ
burakhafo' Alıntı:XMatraxX38' Alıntı:XMatraxX38' Alıntı:bea' Alıntı:Kardeşim bende yine bişey olmuyo yazılar kırmızı kalıyo yanı kesın cozum deıl
tw versem yaparmısın yeşil oluyo ama menü gelmiyo
jorloks23' Alıntı:kardeşim herşey i yapıyorum reklama tıklıyorum ama yeşil olmuyo bi çözum acil dün oluyodu bugun olmuyor
burakhafo' Alıntı:XMatraxX38' Alıntı:XMatraxX38' Alıntı:bea' Alıntı:Kardeşim bende yine bişey olmuyo yazılar kırmızı kalıyo yanı kesın cozum deıl
tw versem yaparmısın yeşil oluyo ama menü gelmiyo
jorloks23' Alıntı:kardeşim herşey i yapıyorum reklama tıklıyorum ama yeşil olmuyo bi çözum acil dün oluyodu bugun olmuyor
YAZ ÖZELDEN YAPAYIM DAHA DEMİN Bİ ARKADAŞINKİNİ YAPTIMfurkanates' Alıntı:jorloks23' Alıntı:kardeşim herşey i yapıyorum reklama tıklıyorum ama yeşil olmuyo bi çözum acil dün oluyodu bugun olmuyor
Kardeşim tw vereyim bana yap ha
kardeş sana özel yazamıyorum sen bana yaz tw atamXMatraxX38' Alıntı:3 kişiye yardım ettim twden sıkıntısı olan özelden tw yazsın ilgilenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?