Google Chrome Kapanıyor yazılar yeşil olmuyor Kesin Çözüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Yaw sorun yeşil olmaması değil ne reklam geliyor ne tıklama hiçbişey olmuyor ki sen zaten sadece siteye girsen yetiyor bi kere açmışsın sıfırdan siteye girip göstersen bakalım öyle olacak mı ? çünkü ben ne kadar da uğraşsam sitedeki reklamlara da tıklayamıyorum sarıda olmuyor yeşilde hiçbirşey olmuyor bi destek verin

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
beyler ilk başta hesabınız siteye giriş yapılmış haldemi bakın sonra mh loaderi açın videdoda gösterdigim gibi yapacaksınız

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Nader11ndeu' Alıntı:
MH-Loaderi yönetici olarak çalıştırmadığından böyle uğraşıyorsun. Yönetici olarak çalıştırsan chrome kapatmadan yazılar yeşil olur öyle kapatır.

Yönetici olarak çalıştırıyorum fakat videoda ki gibi kırmızı yazıda kalıyo bende yeşile geçmiyor :(

Üye
10 HİZMET YILI
Nader11ndeu' Alıntı:
MH-Loaderi yönetici olarak çalıştırmadığından böyle uğraşıyorsun. Yönetici olarak çalıştırsan chrome kapatmadan yazılar yeşil olur öyle kapatır.

Kardeş Ben Herzaman Yönetici Olarak Çalıştırıyorum Arada Sırada Yazılar Yeşil Olmadan Kapatıyor Chromu Bidaha Açıyorum MH-Loderi Yeşil Oluyor Yönetici Açmakla İlgisi Yok Bence

Agresif ve Kompleksli
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Nader11ndeu' Alıntı:
ben yönetici olarak çalıştırıyom direk yeşil yazı çıkıyor oyunu açıyom local yüklenirken memoliyhackers açılıyo oyuna girincede hack yok neden böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...