Google Chrome Kapanıyor yazılar yeşil olmuyor Kesin Çözüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Nader11ndeu' Alıntı:
MH-Loaderi yönetici olarak çalıştırmadığından böyle uğraşıyorsun. Yönetici olarak çalıştırsan chrome kapatmadan yazılar yeşil olur öyle kapatır.

abi yazılar yeşil oluyor dword enjoy demiyor öyle kalıyor yesil yazılar directx yükledim olmadı lütfen çözüm ver abi allah rızası için

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Olmuyr yaw yönetici olarak çalıştırıyorum olmuyor checking your session hatası var reklamlara tıklıyom yine olmuyor

Üye
10 HİZMET YILI
Beyler oyun açınca mhloader yeşil ya vıp enjoy gibi bişiler yazar o yazmadan açılırsa oyunu silin tekrar yükleyin

Üye
10 HİZMET YILI
mybbayhlest' Alıntı:
Benimki yine olmuyor chrome açılıyor kapanıyor yazılar hala kırmızı giriş yapış durumdayım yardım et lutfen.

Kardes oncelikle google chromdan memoryhackersa gir.Ondan sonra mh loadırı yonetici olarak çalıştır.Sonra zaten seni siteye yonlendiriyor.Siteye yonlendirirken üst panele basılı tut ve çevir bişiyler yap.Bende oyle oluyor...

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Oyun açıldı hala enjekte olmadı enjek sorunu başladı oyuna girdiğimde 1 kez işe yaradı ondada oyundan hata vermeyip attı.

Üye
10 HİZMET YILI
Nader11ndeu' Alıntı:
MH-Loaderi yönetici olarak çalıştırmadığından böyle uğraşıyorsun. Yönetici olarak çalıştırsan chrome kapatmadan yazılar yeşil olur öyle kapatır.

Yönetici olarak çalıştırıyorum yıne olmuyor kapatıyor chorem u yazılar kırmızı nasıl halledicez ...

hala chorem u kapatıyor yazılar kırmızı nasıl olcak bi çözüm yolu yokmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...