Seçkin Üye
Teşekkür ederim ama bilgisayarıma uzun süredir hiçbir şey kurmamıştım regeditten google dosyasını sildim ardından tekrar girdim ve gitmişti ama yinede korkuyorum acaba virüs bulaşmış mıdır veyahut kayıtlı şifrelerim birinin eline geçmiş midir diye?Bende de gösteriyordu farkına varmıştım bilgisayarıma kurulum sonucu reklam yazılımları bulaştı onları temizleyip iyi bir reset atınca düzelmişti.
Bak regedit i save dosyası olarak düşünebilirsin ordan sildiklerin genellikle uygulamadaki seçeneklerini siler;kısaca ''Verileri Temizlemek''tir eğer öyle bir şüphen var ise şifrelerini değiştir,kesinlikle yeni şifre için Ekran klavyesini kullan.Teşekkür ederim ama bilgisayarıma uzun süredir hiçbir şey kurmamıştım regeditten google dosyasını sildim ardından tekrar girdim ve gitmişti ama yinede korkuyorum acaba virüs bulaşmış mıdır veyahut kayıtlı şifrelerim birinin eline geçmiş midir diye?
Keylog yiyeceğimi sanmıyorum öyle güvenilir olmayan pek şey indirmem virüs programıda kullanmam o yüzden bu hafta içinde bir tek wolftü indirdim hilesi çıkmış diyeBak regedit i save dosyası olarak düşünebilirsin ordan sildiklerin genellikle uygulamadaki seçeneklerini siler;kısaca ''Verileri Temizlemek''tir eğer öyle bir şüphen var ise şifrelerini değiştir,kesinlikle yeni şifre için Ekran klavyesini kullan.
Wolftü hilesinden kaynaklanmaz,birde site çerezlerinden kaynaklı olabilir.Keylog yiyeceğimi sanmıyorum öyle güvenilir olmayan pek şey indirmem virüs programıda kullanmam o yüzden bu hafta içinde bir tek wolftü indirdim hilesi çıkmış diye
Hileyi suçlamadım zaten mh ye güvenim sonsuz suçladığım wolftüydü hahahWolftü hilesinden kaynaklanmaz,birde site çerezlerinden kaynaklı olabilir.
Yok be ben sadece yazdım ama çerezlerden kaynaklançağını düşünüyorum işletim sistemin nedir?Hileyi suçlamadım zaten mh ye güvenim sonsuz suçladığım wolftüydü hahah
Windows 10 kullanıyorum.Yok be ben sadece yazdım ama çerezlerden kaynaklançağını düşünüyorum işletim sistemin nedir?
Hızlı taramada hiçbir şey çıkmadıwindows defender ile tarattığında bir tehdit çıkıyor mu?
Yeni formatladım hocam ya Yüklediğim oyun ve yüksek boyutlu programların haddi hesabı yok tekrar yüklemekle uğraşamıycam şimdi ama eğer vakit bulursam denerim sağolasın.virüs olduğunu düşünmüyorum bu kadar bariz olan bir virüsü windows defenderın fark etmemesine ihtimal vermiyorum ama yerinde olsam format atardım sonuçta zararı yok bilgisayar kendine gelir
önemli değil başkan, tam taramada da bir tehdit bulunmazsa takma bence kafanaYeni formatladım hocam ya Yüklediğim oyun ve yüksek boyutlu programların haddi hesabı yok tekrar yüklemekle uğraşamıycam şimdi ama eğer vakit bulursam denerim sağolasın.
Onuda düşündüm olabilir şu sıralar çok eklenti ekleyip çıkarıyorumtarayıcıya eklediğin eklentiden kaynaklı olabilir mi acaba?
Virüs olsa bile zarar vereceğini düşünmüyorum bulut tabanlı korumanı etkinleştir.Windows 10 kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?