Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar biliyosunuz google playın bi çevrim içi tespit hizmeti yok maille iletişime geçiyosunuz ve otomatik mesaj gibi konuşuyolar ben ödeme yapamıyorum hiçbişey satın alamıyorum bunu nasıl çözerim
Malesef Google play bu durumda yetersiz google play uygulamasına giriş yap ödeme seçeneklerinden mobil ödeme yapacaksan telefon numaranı veya ininal gibi kart ile ödeme yapacaksan Kart bilgilerini gözden geçir hatalı olabilir ödeme seçeneklerine bi göz at
Sorun şuki ben daha önce bi kartla ödeme yapıyordum şimdi o kartı kapattırdım uzun zamandır benden doğrulama istiyor kart şifresi kart numarası kart fotoğrafı falan istiyor
hemde kaç sefer önce diğer kart bilgilerini doğrulamamı istiyor ardındanda kartın resmini istiyor
Yazdım fakat formda söylenenden baska bişey demiyolar haatta uzun uzunda anlattım söylediğiniz şey mümkün değil dedim cevap yine aynı kartın resmini yollayın oluyo