google

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bende bi 2 defa googlede tıkladıktan sonra biyerlere sayfalar açılıyor hem youtube tam ekran yapıyom beyaz ekran oluyor acil yardım geçen seneden beri var

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Denetim Masası\Programlar\Programlar ve Özellikler burdan google chrome ye sağ tıkla ve kaldıra bas sonra google chrome indir yazınca google ın kendi sayfasından indir google chrome yi sonra da kur

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
sana bisi yazdım suan tam ekran alabiliyom bisiler acılmıyo anlamadım gittimi virüs
Post automatically merged:

Denetim Masası\Programlar\Programlar ve Özellikler burdan google chrome ye sağ tıkla ve kaldıra bas sonra google chrome indir yazınca google ın kendi sayfasından indir google chrome yi
olum suan hiç bişi yok pcde noldu bisimi oldu virüs gitti galiba olursa yazarım hem ben hızlı seçkin üye olmak istiyom

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bak simdi. google chrome ye sağ tıkla , özelliklere tıkla ve acılan ekranda . Hedef ve Başlatma yeri var. Bunları koyalayıp buraya atarmısın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
BU Sinema nın altın kuralıdır onu sil yükle ile olmuyor Combofix indir Kur hiçbirr sorunla Karşılaşmassın Keyifli Forumlar :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Se você não decidir formatar sua máquina e começar do zero, desinstale e instale-a novamente.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
chromu yeniden silip yükleyebilirsin veya ayarladan pop-up lara bakabilirsin bildirim geliyosa gelişmiş ayarlarda site kısmında bildirim kısmı var ordan bildirimleri engelleyebilirsin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
CCleaner kurmanı öneririm. Bilgisayarında buna neden olan zararlı bir yazılım varsa temizleyecektir. iyi forumlar :)

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
güvenilir olmayan sitelerden indirme yapma
sitelerin bildirimlerini açma
:brainfree:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...