25 May 2020 #21 belacı09 B Onaylı Üye Katılım 21 Ağu 2019 Mesajlar 88 Çözümler 1 Tepki puanı 0 Ödüller 4 Yaş 35 6 HİZMET YILI KingBooster' Alıntı: Beyler ben görev yöneticisini açmaya çalıştıgımda "Görev yöneticisi yönetici tarafından devre dışı bırakıldı" hatasını alıyorum bilgisi olan yazabilirmi.Teşekkürler(Bayramınız Mübarek olsun) Genişletmek için tıklayın ... ctrl+alt+delete olmaz ise bi virüs programı kur ve tarat
KingBooster' Alıntı: Beyler ben görev yöneticisini açmaya çalıştıgımda "Görev yöneticisi yönetici tarafından devre dışı bırakıldı" hatasını alıyorum bilgisi olan yazabilirmi.Teşekkürler(Bayramınız Mübarek olsun) Genişletmek için tıklayın ... ctrl+alt+delete olmaz ise bi virüs programı kur ve tarat
25 May 2020 Konuyu başlatan #22 KingBooster Uzman Üye Katılım 3 May 2018 Mesajlar 209 Çözümler 1 Tepki puanı 11 Ödüller 7 8 HİZMET YILI kemo1can' Alıntı: Virüsle alakalı pcyi güzel bi taradıktan sonra yeniden başlat ve sonra deneyiniz Genişletmek için tıklayın ... eyw aga yaptım
kemo1can' Alıntı: Virüsle alakalı pcyi güzel bi taradıktan sonra yeniden başlat ve sonra deneyiniz Genişletmek için tıklayın ... eyw aga yaptım
25 May 2020 #23 SENDE46 S Onaylı Üye Katılım 8 Nis 2020 Mesajlar 57 Tepki puanı 9 Yaş 28 6 HİZMET YILI en kısa cozum pc 1 hafta gerı al degısıklıkler gerı alınır :/
25 May 2020 #24 SenyorTR SİYAH KADAR DERTLİYİM Süper Üye Katılım 7 Nis 2016 Mesajlar 955 Çözümler 4 Tepki puanı 239 Ödüller 10 10 HİZMET YILI Geçmiş olsun kral trojan'i yemişsin malware bytes ile bir temizle başlangıç seçeneklerinden virüsü bul devre dışı bırak dene bi
Geçmiş olsun kral trojan'i yemişsin malware bytes ile bir temizle başlangıç seçeneklerinden virüsü bul devre dışı bırak dene bi