Gözlük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar ben yaklaşık 3-4 ay önce göz doktoruna gittim
Ve bana gözlük verdi ancak numaralımı pek bir bilgim yok gözlüğü çıkartınca da aynı görüyorum takınca da
Geçen gün akrabalar geldi bana böyle takarsan gözlerini daha çok bozarsın dedi aklıma takıldı bilgisi olan yazabilir mi

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Doktor .... numara demediyse veya aldığın gözlükçüde sana bi numara vermediyse adam örneğin 0.25 0.75 falan filan demediyse numaralı değildir veya dediğin gibi gözlüğü tekrar çıkarınca aynı görüyosan dinlendiricidir o akrabalar banada diyodu gözlüksüz bi akrabaya taktım gözlüğü çıkardım dedi aynı görüyorum bende dedim dinlendirici bu gözleri bozmaz sonra konu kapandı gitti ztn

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kötü olsam burada sağlık aramam.
Post automatically merged:

Doktor .... numara demediyse veya aldığın gözlükçüde sana bi numara vermediyse adam örneğin 0.25 0.75 falan filan demediyse numaralı değildir veya dediğin gibi gözlüğü tekrar çıkarınca aynı görüyosan dinlendiricidir o akrabalar banada diyodu gözlüksüz bi akrabaya taktım gözlüğü çıkardım dedi aynı görüyorum bende dedim dinlendirici bu gözleri bozmaz sonra konu kapandı gitti ztn
aynen takıp çıkardığımda değişen hiçbirşey olmuyor :D ben de takmamaya karar vrdim ama burada bunu yaşamış olan zaten vardır diye sorayı mdedim

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Konuyu okusamıydın acaba git yorumunu başka yerde kas
Kötü olsam burada sağlık aramam.
Post automatically merged:

aynen takıp çıkardığımda değişen hiçbirşey olmuyor :D ben de takmamaya karar vrdim ama burada bunu yaşamış olan zaten vardır diye sorayı mdedim
yok sormakla iyi ettinde onu tak hocam ben takmadım 0.25 den 1.25 oldu 1 yılda onu sürekli takmanı veya bilgisayar oynarken , tv izlerken takmanı tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
yok sormakla iyi ettinde onu tak hocam ben takmadım 0.25 den 1.25 oldu 1 yılda onu sürekli takmanı veya bilgisayar oynarken , tv izlerken takmanı tavsiye ederim
Zaten öyle yapıyorum bilgisayarda kitap okurken falan onun dışında sporda takmıyorum zaten rahatsız ediyor bir zamandan sonra

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hayırlı Olsun :) Bir başladımı gidiyor 0.25 falandır ondan fazla fark etmiyorsundur.Dersen benim göz sağlam sıkıntı yok , o zaman göz doktoruna bir daha görün.Doktor bir defa yazdıysa vardı bir şey.İyi Forumlar !

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Doktor sana numara vermediyse gözlerini dinlendirmem için vermiştir gözlüğü

Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim ben gözlükçüyüm. Reçetedeki numaraları resim olarak atarsan, doktorunun sana ne tür bir cam numarası verdiğini söyleyebilirim.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Muhtemelen dinlendirici verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...