şidmi benim laptopda gpu:amd cpu:intel i5 oyuna girdimde oyunda sadece inteli kullanıyor yani cpu o yüzden düşük fps alıyorum nasıl gpu da kullandıra bilirim
Driverler güncelmi kontrol ediniz. Oyun içi ayarları ve grafik ayarlarına girip yüksek performans seçeneklerini sağlayınız. Oyundayken ısınma varmı kontrol ediniz
laptoplarda oyunun görev yöneticisindeki uzantısı exe değilse (mesela metin2de .bin) oyun ekran kartıyla çalışmıyor. onun için oyun klasöerine d3d8.dll atman gerekiyo.
Arkadaşımızın dediği aslında kendi ekran kartı varmış RX570 gibi ama işlemci kendi kartını kullanıyor HD Graphics 4000 gibi bunu nasıl düzeltirim diyor @Ahmetbaba07asdasd@emrcn122
Arkadaşımızın dediği aslında kendi ekran kartı varmış RX570 gibi ama işlemci kendi kartını kullanıyor HD Graphics 4000 gibi bunu nasıl düzeltirim diyor @Ahmetbaba07asdasd@emrcn122
Kullandığın uygulamayı başlatırken sağ tıklayıp kullanmasını istediğin grafik kartını seçerek başlatırsan sorun çözülecektir ben de laptopumda entegre grafik kartı kullanmak yerine nvidia ekran kartını kullanmak için öyle başlatıyorum gpu gerektiren uygulamaları.