gpu kullanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
şidmi benim laptopda gpu:amd cpu:intel i5 oyuna girdimde oyunda sadece inteli kullanıyor yani cpu o yüzden düşük fps alıyorum nasıl gpu da kullandıra bilirim

If life’s a journey i am a traveler
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Driverler güncelmi kontrol ediniz. Oyun içi ayarları ve grafik ayarlarına girip yüksek performans seçeneklerini sağlayınız. Oyundayken ısınma varmı kontrol ediniz

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Dostum gpu illaki kullanır, gpu olmadan oyunları açamazsın ki zaten... Cpu işlemci, gpu ise ekran kartı.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
laptoplarda oyunun görev yöneticisindeki uzantısı exe değilse (mesela metin2de .bin) oyun ekran kartıyla çalışmıyor. onun için oyun klasöerine d3d8.dll atman gerekiyo.

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşımızın dediği aslında kendi ekran kartı varmış RX570 gibi ama işlemci kendi kartını kullanıyor HD Graphics 4000 gibi bunu nasıl düzeltirim diyor @Ahmetbaba07asdasd @emrcn122
Bende de öyle oluyor, oyunun exesine sağ tıklayıp grafik işlemciyle çalıştıra tıklıyorum ve kendi nvidia ekran kartımı seçiyorum.

⚓ Captain⚓
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bilgisayar yönetten driverleri güncelle veya bir driver programı ile kontrol et

Üye
6 HİZMET YILI
Kullandığın uygulamayı başlatırken sağ tıklayıp kullanmasını istediğin grafik kartını seçerek başlatırsan sorun çözülecektir ben de laptopumda entegre grafik kartı kullanmak yerine nvidia ekran kartını kullanmak için öyle başlatıyorum gpu gerektiren uygulamaları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...