Çözüldü GPU ve CPU aşırı sıcak galiba virüs yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba laptobuma sanırım miner virüsü bulaştı cpu 95 gpu 73 derece nasıl çözebilirim durumu yardımcı olur musunuz?

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Miner virüsünden şüpheleniyosan format şart olabilir ama bi fanlara bakmanı tavsiye ederim

Üye
4 HİZMET YILI
Reiz ben throttlestop kullanıyorum gayet iyi program pc ısındımmı uygulamıyı açıyorum ne güzel akıcı oynuyorum

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yaz aylarında böyle dereceler olması muhtemel ama gerçekten virus bulaştığından şüpheleniyorsan malwarebytes veya kaspersky ile taratabilirsin

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yaz aylarında böyle dereceler olması muhtemel ama gerçekten virus bulaştığından şüpheleniyorsan malwarebytes veya kaspersky ile taratabilirsin
Görev yöneticisinde Java adı altında çalışan bir şey buldum fakat java ile alakası yok dosya konumunu açıyorum saçma sapan bir konumda saçma sapan bir exe sanırım bu malwarebytes denedim zaten fakat görmedi elle temizledim fakat işe yaramayacaktır.

Sildim sıcaklık düşmeye başladı cpu 62ye düştü 95den

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Format en kesin yöntem olacaktır.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ekran kartı ayarlarından yüksek performansa falan alma ayar yapma işlemciyi de dengelide tut denetim masasında bak bi sıcaklığa.Fan tozlansa da aşırı derece de ısınmaz kendi kasamdan biliyorum ama her soğutucu aynı değil tabii.Formata gelince evet en kesin çözüm format ama yazılımsal değil donanımsal da olabilir termal macuna falan bak bilgisayarcıya falan da verme gerek yok youtube'dan bakarak yap işini hem öğrenmiş olursun ağzımı bozmak istemem ama bilgisayarcılar boş yere para alıyo ve fazla alıyo.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
işlemci aşırı sıcak bilgisayarını kapatıp dinlendir tekrar açıp görev yöneticisinden ne olup ne bittiğine bak kullanım normal değerlerin üstünde ise virüs yemişsindir görev yöneticisinden kapat

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bu sıcaklık değerlerini oyundayken görüyorsan normaldir ancak boştayken bu değerleri görüyorsan bi format atıp macun yenilemeni tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...