benim bildiğim overclock yapman lazım. cünkü dlss de bile %80 alırsın.rtx 3050 ekran kartım ve i5 12.nesil 1240p işlemcim var ancak oyunlarda düşük ayarlarda 150-200 fps alırken ultra ayarlarda da aynı fpsi alıyorum hatta warzone da dlss açıkken bile fpsim değişmiyor bunun sebebi ne olabilir ram 8gb ramin etkisi olur mu?
Laptop olduğu için overclock biraz sıkıntıbenim bildiğim overclock yapman lazım. cünkü dlss de bile %80 alırsın.
bios ayarlarından yapamıyormusun? anakartın modeli nedirLaptop olduğu için overclock biraz sıkıntı
aga biosu biraz kurcala büyük ihtimal sorun orda yada bi format atişlemcim var ancak oyunlarda düşük ayarlarda 150-200 fps alırken ultra ayarlarda da aynı fpsi alıyorum hatta warzone da dlss açıkken bi
hz ye göre oluyorrtx 3050 ekran kartım ve i5 12.nesil 1240p işlemcim var ancak oyunlarda düşük ayarlarda 150-200 fps alırken ultra ayarlarda da aynı fpsi alıyorum hatta warzone da dlss açıkken bile fpsim değişmiyor bunun sebebi ne olabilir ram 8gb ramin etkisi olur mu?
Ama her oyunda aynı olması normal mi lolde bile 100 fps alıyor sistemoyun işlemcinde darboğaz yapıyor ama bu sorun işlemcin ile ilgili değil oyunun optimizasyonuyla ilgili render tek thread üzerinden yapıldığı için oyundaki hesaplamalar entityler vs bir gecikme olusturduğu için renderde yavaslama oluyor yani işlemcinin yaptığı işlemin hızı ekran kartına yetişemiyor ne yaparsan yap aynı fps i alıyorsun.
lolde aynı şekil işlemciye çok yükleniyor.Ama her oyunda aynı olması normal mi lolde bile 100 fps alıyor sistem
Sence ne yapmalıyım peki 14kya aldım ve hala iade etme şansım var. Fiyatına göre uygun gözükmüştülolde aynı şekil işlemciye çok yükleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?