üst üste 2 yorumun olursa otomatik birleşir silinmez kanka sıkıntı yok sen yaz sabaha kadar dinleyeyimbişey sorcam attığım mesajlar gayet içimden gelerek yazıyorum bilgi içermesede felsefi hava katıyorum ama yinede yorumlarım birleşşiyo siliniyo yani sadece katıksız bilgi mi laazım
Yazdım bi kenaraİşimize yarar mesela vektör çizim nasıl yapılır deyatlı anlatım lazım YTde çok var ama hepsi hızlandırılmış o yüzden anlaşılmıyor
ilk olarak bunlarla başlayacağım o zaman videolara bu gece bir tane videoyu bitirmiş olurum temelden girerizKanka bence videolar öğretici şekilde çekilmeli. Yani şu şekilde;
Gradient v.s şeyler nasıl kullanır. Renk uyumları v.s v.s gibi yani gerçekten grafiği anlatan videolar olmalı. Şu templateyi al yap şunu şöyle yap şöyle olsun değil de, bunu neden böyle yapmalısın ya da bunu böyle yaparsan bu olur ya da şurada kullanılır şeklinde olması çok daha iyi olur ve tutar![]()
abim yeni profil süperde aynn sen birde öğretici videolar çeksen fena olmaz eline emeğine sağlıkToplamda 2 adet sorum var
Grafik Hakkında öğretici videolar çeksem işinize yarar mı ? (Ne tür çekebilirim öğretici veya bir görselin yapımının öğreticisi vs )
Yeni profil iyi mi ?
Ekli dosyayı görüntüle 70518
teşekkür ederim en kısa zamandaabim yeni profil süperde aynn sen birde öğretici videolar çeksen fena olmaz eline emeğine sağlık
hadi bakalım umarım öyle olurprofilin bir muazzam yaparsın bu sporu yapmaya baslarsanda oyun tarzı arabalar felan iyi götürürsün bu sekterü tabi senin azmine baglı reis
Başladım bile 3,4 güne bunları yapma seviyesine getiririm kanalıReis bu tur logolar cok hosuma gidiyor ogrenilmicek şeyler oldunuda sanmıyorum şahsen merakla izledim videolarını çünkü bunun gibi logoların cok basit şekilleriyle ugrasıyorum
yaparsan caktırmadan 1 adetde ben isterimhadi bakalım umarım öyle olur![]()
rica ederim inşallah başarıların devamı dileğiyleteşekkür ederim en kısa zamanda