14 Haz 2019 #1 |Lucifer| L Genel Uzman Üye Katılım 11 Haz 2019 Mesajlar 156 Tepki puanı 34 6 HİZMET YILI Bana Ücretsiz Bir Şekilde Png Formatta Yazı Verebilecek Varmı Aman Aman Birşey Değilde Kücükk Orta Düzeyde Birşey İstiyorum
Bana Ücretsiz Bir Şekilde Png Formatta Yazı Verebilecek Varmı Aman Aman Birşey Değilde Kücükk Orta Düzeyde Birşey İstiyorum
14 Haz 2019 #2 melihdelikan M Uzman Üye Katılım 17 Nis 2019 Mesajlar 217 Tepki puanı 37 7 HİZMET YILI Nasıl bir yazı bana boyutlarını ve içeriğini yazarsan hemen yapıp göndere bilirim
14 Haz 2019 Konuyu başlatan #3 |Lucifer| L Genel Uzman Üye Katılım 11 Haz 2019 Mesajlar 156 Tepki puanı 34 6 HİZMET YILI melihdelikan' Alıntı: Nasıl bir yazı bana boyutlarını ve içeriğini yazarsan hemen yapıp göndere bilirim Genişletmek için tıklayın ... Özele gelir misin hocam xPury' Alıntı: Grafik isteklerine açabilirsin konuyu Genişletmek için tıklayın ... Öyle bir kategori oldugunu senden ögreniyorum teşekkür ederim
melihdelikan' Alıntı: Nasıl bir yazı bana boyutlarını ve içeriğini yazarsan hemen yapıp göndere bilirim Genişletmek için tıklayın ... Özele gelir misin hocam xPury' Alıntı: Grafik isteklerine açabilirsin konuyu Genişletmek için tıklayın ... Öyle bir kategori oldugunu senden ögreniyorum teşekkür ederim